- 59,504
- 26,738
- 113
Tesüf ederim dolar dicektiniz heralde :\@Penaltı
Kardo 8 kişi rolling yapacağız. Yeni konu açılacak . Kaç paramız var
Tesüf ederim dolar dicektiniz heralde :\@Penaltı
O parayı şimdi çekmesi var , bankadan payfix e atması var . 3 günde halledemez şimdi bu ayvayı yedikAllah seni bildiği gibi yapsın.Duvarı yumruklattın bana gece gece.Sende hasardan dolayı 20 dolar at diyeceğimde atmakla uğraşırken beni hastanelik edersin bu kez 😂
Yav lanet girsin dolara dost.Ben 20 dakikadır ne çektim o doları gönderebilmek için sen biliyor musun daha kripto dağıtıma tövbe 😂Tesüf ederim dolar dicektiniz heralde :\
Onuda yaptırttı bana dost bankasına kadar çektik tenekenin 😂O parayı şimdi çekmesi var , bankadan payfix e atması var . 3 günde halledemez şimdi bu ayvayı yedik
Knka 578.10 kuruş@Penaltı
Olur öyle şeyler yaşlılık :\Yav lanet girsin dolara dost.Ben 20 dakikadır ne çektim o doları gönderebilmek için sen biliyor musun daha kripto dağıtıma tövbe 😂
30 dolar kripto mu attı bu almanciKnka 578.10 kuruş
Öğrendik artık la istedgin zaman atabilirsinOnuda yaptırttı bana dost bankasına kadar çektik tenekenin 😂
Kişi başı 48 TL kesintiler hariçKnka 578.10 kuruş
Biz onu 5k yaparız 😊Knka 578.10 kuruş
@Marley15 yap 2 adım roll tutarsa alalım kişi başı 150Kişi başı 48 TL kesintiler hariç
48 düşüyor kanka . 45 er den hesapla .Knka 578.10 kuruş
Ula buraya atana kadar 54 oldu yağla gel ncaaSen traşı keste şu maçı getir Güllüm 😂Ekli dosyayı görüntüle 308732
Sana kupon verdik oynamadin tuttu yazdım ben oraya Almancı gelir birazdan zararı çıkardım diyeSen traşı keste şu maçı getir Güllüm 😂Ekli dosyayı görüntüle 308732
54 çıkmış 7 lazimSen traşı keste şu maçı getir Güllüm 😂Ekli dosyayı görüntüle 308732
6 kaldiSen traşı keste şu maçı getir Güllüm 😂Ekli dosyayı görüntüle 308732