- 30,625
- 9,650
- 113
Olabilir ben tam emin değilim en son 174 oldu benim 2 aydır giirmiyorum moralim bozulmasin diye30 gün kanka
Olabilir ben tam emin değilim en son 174 oldu benim 2 aydır giirmiyorum moralim bozulmasin diye30 gün kanka
Dost roling olacaksa benim payida alır mısın takip ederiz zaten 45-50 ile hemen batariz45-50 arası düşüyor kardo
O zaman al beni 😘 oynasamda katlayamam harcamak istesem ekmek 2 ekmek 1 cola etmiyor aw45-50 arası düşüyor kardo
Benim 7k borç 70 gün oldu sıkıntı çıkarırlar mi acabaOlabilir ben tam emin değilim en son 174 oldu benim 2 aydır giirmiyorum moralim bozulmasin diye
Hakaret için bir 10 dolar daha at dostUlan bu Ömer’e bir para attım 1 saattir zorla hallettik be bu ne cahil bir adam alın bu adamı buradan 😂
Nasıl etmiyor awO zaman al beni 😘 oynasamda katlayamam harcamak istesem ekmek 2 ekmek 1 cola etmiyor aw
6-6-30Nasıl etmiyor aw
Bilemem dost benim 6 ay oldu öde dediler bir an önce senin cokmus inşallah bulur ödersinBenim 7k borç 70 gün oldu sıkıntı çıkarırlar mi acaba
Vatan elden gidiyor. İdam istiyoruz forum olarakNoluyo
Ödül kazandınız efendim ayırın dedim iyi ki geldiniz dilerseniz devam et seçeneği ile ortak rollinge katılabilirsinizNe etiket atmış uykudan kalktım dedim ben size o şah kazanır diye
Uykuda bile totem yapmış ankNe etiket atmış uykudan kalktım dedim ben size o şah kazanır diye
Kola 30 tele mi olmuş ne bilelim abicim ne zamandır midemize kola girmiyor 🤣6-6-30
FakirKola 30 tele mi olmuş ne bilelim abicim ne zamandır midemize kola girmiyor 🤣
Allah seni bildiği gibi yapsın.Duvarı yumruklattın bana gece gece.Sende hasardan dolayı 20 dolar at diyeceğimde atmakla uğraşırken beni hastanelik edersin bu kez 😂Hakaret için bir 10 dolar daha at dost