Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan / Hatay Mı Hata Mı?

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Fenerliymiş geçerli sebepmiş başka bi sebep daha var da adabımı bozmıcsm forumdan banlanmayalım boşuna

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
hakem Yarıdm etmeyınce Okan nereye Aglıcam diye bakınıyordu :D Okan Emzık Verelım

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Birader biz kaybederiz kazanırız ama sen ağzından çıkanı bilerek yorum yapacaksın
Ne alak yorumumda ne varmıs küfürmü etmişiz boş boş konuşma ya ne bu afra tafra ne sanıyon kendinide agzına geleni söylüyon sanamı sorcaz ne yazcamızı

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Ben zaten ne yazmıştım sahti paylaşmadan önce yenilir demişim ama rakip takım taraftarısın diye istediğini diyemezsin Screenshot_20231111_210751_com.android.chrome.jpg

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Ne alak yorumumda ne varmıs küfürmü etmişiz boş boş konuşma ya ne bu afra tafra ne sanıyon kendinide agzına geleni söylüyon sanamı sorcaz ne yazcamızı
Bem bana mı soracaksındedim BRİRADERRRRR OKUMSN YAZMAN YOK MUUU SENİN

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Tövbe sabır ya

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Bem bana mı soracaksındedim BRİRADERRRRR OKUMSN YAZMAN YOK MUUU SENİN
okana Sar Yegen Bak bu takımın Basında Sevmedigim halde soyluyorum Fatih terim olucaktı Bambaska olurdu okan hoca falan Degil

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
okana Sar Yegen Bak bu takımın Basında Sevmedigim halde soyluyorum Fatih terim olucaktı Bambaska olurdu okan hoca falan Degil
Ya abi skeyim okan buruğun anasınıbrmzaten bayern ilk maçında da okana sövdüm değişiklikleri geç yaptı ama gelmiş Konuya beddua falan ediyor takımıma b

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Herneyse Daha fazla goy goya Gerek yok Biz diger elemanlar gibi Her konuda yazmayız ıkı goy goy gectık tamam daha fazlası argoya gırer bu ısler sırayla oldugunu bılmelı herkez bugun gs yarın bjk oburgun fb parayı dolduran onlar bız gene sap alan taraftayız

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Ya abi skeyim okan buruğun anasınıbrmzaten bayern ilk maçında da okana sövdüm değişiklikleri geç yaptı ama gelmiş Konuya beddua falan ediyor takımıma b
herneyse git 2 slot cevır Bolsans