- 14,936
- 5,123
- 113
54-55
üstad denendi onaylandı ✅Dostum 20 tane kopegın önünde çömel bakalım bir şey yapmazlar diye buyur dost bakalım araya alsınlar seni bir de ısıracak mı ısırmayacak mı onu düşün donlara doldur sonra
Zaten ana karakter okesin olayın içinde sivas kangalı vardır %100
Doğrudur dost bu köpeklerde belli bir zamandan sonra sanki grupça gezmeye başladılar aw eskiden çok olmazdı20 tane harbi dıyorum belki daha fazla liman falan var öyle tenha yerler ben biraz yürüyeyim dedin gelmeyincede yürüdüm devam ettim korkmam biri çıkar baliciymiş tinerciymiş öyle seylerı düşünmem karanlıktan da korkmam ama köpeği hesaba katmadım o civarın bütün köpekleri orda toplanmış ben köşeden dönerken onlar gerideymiş ben biraz ilerleyince benim gectıgım yere gelmısler 3-4 dk falan sonra geçsem tam denk gelecekmişiz o zaman enişte nin yırtık donu da olmazdı 15 senedir aynısını giyiyoruz
Yok istesem bile kendimi kitlatamam Cok da tatli serefsiz ama onu goren kizlari kacirtiyor korkuyor herkesDost dikkat et kıtlamasin
O esnada kalp durur dil susar onlar konuşur 😀20 tane köpeğin arasında kalsam kalpten giderim zaten
Gecenın karanlığı ortada insan yok yan taraf deniz ışıklandırma zayıf bir de 20 tane köpeğin içinde çömelicen he öyle babayıgıt varsa atsın 500 rolling yapalımüstad denendi onaylandı ✅