- 13,456
- 7,989
- 113
OhaGram çalışıyoz suvatım işine geliyosa bol şans
OhaGram çalışıyoz suvatım işine geliyosa bol şans
Esc götürmek de mi yasak 😃 29 yıldır bir kere çıplak kadın görmedim be.Merhaba dost forum içi para alışverişi yasak bilgin olsun
14 gram eder savasimGram çalışıyoz suvatım işine geliyosa bol şans
Yoo abuzer zwnginsanti kardaş tebrikler büyük bir dağıtım yakışır herkes bitik
Afiyet olsun abuzereYoo abuzer zwngin
Gönlü muYoo abuzer zwngin
Nöbetci kuyumcu varmı suvatım varmı öyle şeyler ben fazla anlamıyom14 gram eder savasim
Maasallah büyük cesaret bu kuponlar. Şansın bol olsun. Anderlecht bu şekilde biterse on numara olacak.Dostlar önlem alacak bakiyem var ne önerirdiniz. Son 2 maça kaldım @Shellac ne yapalım abi tavsiyen nedir 😂
Ekli dosyayı görüntüle 533931
Kalp ameliyatı olacağım körüm ben ailem benim elime bakıyor. Çadırda yaşıyorum. Hapisten çıktım. İcra gelecek. Tekrar hapse girecem. Ayağımda mantar var Allah rızası için bir yardım. 🤣 🤣 🤣 🤣Var burda oyle adamlar dilenmeyi seviyorlar
Eyvallah kankiAfiyet olsun abuzere
380 bin santi kazanacak anderleck kaybetmez iseNe kazandık şimdi
Amcam doğuracak halam silikon dağıtacak 😃Kalp ameliyatı olacağım körüm ben ailem benim elime bakıyor. Çadırda yaşıyorum. Hapisten çıktım. İcra gelecek. Tekrar hapse girecem. Ayağımda mantar var Allah rızası için bir yardım. 🤣 🤣 🤣 🤣
Testislerimden ameliyat olacağım 250 TL lazım. Allah rızası için 🤣Amcam doğuracak halam silikon dağıtacak 😃
2 olsa rahatlicaz da keşke böyle bitse en kötü380 bin santi kazanacak anderleck kaybetmez ise
Ben hic anlamiyom savasim ama duymustum sankiNöbetci kuyumcu varmı suvatım varmı öyle şeyler ben fazla anlamıyom
Üst olmaz ve yenilmez cunki bu gün ku çoğu maçta ilk yarı gol oldu mu ikinci yarı kurudu ve ayrıca ben oynamadım2 olsa rahatlicaz da keşke böyle bitse en kötü