- 59,502
- 26,737
- 113
Her duyduğuna inanma suvatımBen hic anlamiyom savasim ama duymustum sanki
Her duyduğuna inanma suvatımBen hic anlamiyom savasim ama duymustum sanki
Salaktan boyle bitirseler iyi2 olsa rahatlicaz da keşke böyle bitse en kötü
Zaten 500 kaybetmis bu hafta.zarardan kar ederŞimdiden tebrik ederim dostum geri vermezsin inşallah güzel yerlerde harcarsın
Usta yolun bahtin acik olsunDostlar kupon icerde simdi bu adam kayboldu sanmayin cekimle filan ugrasacam yarın suanki mesajima kadar konuya yazan arkadaslarla bi cekilis olacak herkese cok tesekkur ederim
Dostlar kupon icerde simdi bu adam kayboldu sanmayin cekimle filan ugrasacam yarın suanki mesajima kadar konuya yazan arkadaslarla bi cekilis olacak herkese cok tesekkur ederim
Kesene bereket dostDostlar kupon icerde simdi bu adam kayboldu sanmayin cekimle filan ugrasacam yarın suanki mesajima kadar konuya yazan arkadaslarla bi cekilis olacak herkese cok tesekkur ederim
TebriklerDostlar kupon icerde simdi bu adam kayboldu sanmayin cekimle filan ugrasacam yarın suanki mesajima kadar konuya yazan arkadaslarla bi cekilis olacak herkese cok tesekkur ederim
Tebrikler şimdidenDostlar kupon icerde simdi bu adam kayboldu sanmayin cekimle filan ugrasacam yarın suanki mesajima kadar konuya yazan arkadaslarla bi cekilis olacak herkese cok tesekkur ederim
Kanka kesene bereket çok sevindim inşallah bir kez banada nasip olur şu çekilişker yavDostlar kupon icerde simdi bu adam kayboldu sanmayin cekimle filan ugrasacam yarın suanki mesajima kadar konuya yazan arkadaslarla bi cekilis olacak herkese cok tesekkur ederim