- 5,078
- 4,791
- 113
Kanka 1 milyon da kazansam atmam öyle 5k falan kimse atmaz burada dağıtılan paraların %99 u kumara geri gidiyor🤣Çıtayı sen arşa çıkardın,jubileye yakışır filan diye cümleler olunca herkes 4 haneliden düşünüyo 😄😄
Kanka 1 milyon da kazansam atmam öyle 5k falan kimse atmaz burada dağıtılan paraların %99 u kumara geri gidiyor🤣Çıtayı sen arşa çıkardın,jubileye yakışır filan diye cümleler olunca herkes 4 haneliden düşünüyo 😄😄
Plata o plomo. Bol sanslar
Devam Emrem,,az kaldı 100k ye )
Ben hurma alacamKanka 1 milyon da kazansam atmam öyle 5k falan kimse atmaz burada dağıtılan paraların %99 u kumara geri gidiyor🤣
Wonanza easy
Adama beddua eder gibi gelişin olmasın diyonuz, bırak kazansin iste sürekli, kazandığı sürece gitmesin ne biriktirse kâr 😄😄Vallahi gelsinde bıraksın artık zirvede....2025 e Real hayata dönüş ile girer insm
Bu da mutlu son olsun. Bak bilerek basket yazmıyorum sayfalarca mesaj olmasın diye 😀Sonu güzel bitti ama hep🤣
Bol şanslar
Kazan da isterse 1000 sayfa mesaj olsun🤣Bu da mutlu son olsun. Bak bilerek basket yazmıyorum sayfalarca mesaj olmasın diye 😀
Aynen kanka iyi geceler
Aynen öyle dagittiktan sonra 1 sayfa geçmeden hani yeni kupon yokmu para bitti diyeler oluyor🤣Kanka 1 milyon da kazansam atmam öyle 5k falan kimse atmaz burada dağıtılan paraların %99 u kumara geri gidiyor🤣
bunada 1-1 diyorum dk 40 lara dogru won.
Knka aç gözlü degiliz ya cok şükür, 1k bile yeter bize 😃😃Kanka 1 milyon da kazansam atmam öyle 5k falan kimse atmaz burada dağıtılan paraların %99 u kumara geri gidiyor🤣
Geri verir kaçınılmaz sonAdama beddua eder gibi gelişin olmasın diyonuz, bırak kazansin iste sürekli, kazandığı sürece gitmesin ne biriktirse kâr 😄😄
sapsap yuzunden öyle kelimeler yazmişki konuyu açarken 🤪Bu gece fordculuk çok olur dost 😄😄