- 20,836
- 13,819
- 113
Bilemedin 2-0 oldubunada 1-1 diyorum dk 40 lara dogru won.
Bilemedin 2-0 oldubunada 1-1 diyorum dk 40 lara dogru won.
Milyon da kazansan o para gidiyor zamanla 🤣Geri verir kaçınılmaz son
.gitsin düğünü yapsın,,çocuk büyütsün..doya doya oynadı her miktarı basarak..benim 20 aylık masimi bir kuponda daha neolsun ddD
Kazan demisken namını actirakta bı jubilede orada yap )Kazan da isterse 1000 sayfa mesaj olsun🤣
Basket at siradskini dost takileyelimBilemedin 2-0 oldu
İşim olmaz topuz banlamasaydı orda da bişey yapardık reis81 şerefsizinden 250 liramı alıp çıkacaktımKazan demisken namını actirakta bı jubilede orada yap )
Ama o asiolmayanRuh ile ))dD
Neseniz daim olsun Hadi@Marley15 won cukka
zaten bilseydim param olurdu 😂Bilemedin 2-0 oldu
Bugün forumdaydi yasinİşim olmaz topuz banlamasaydı orda da bişey yapardık reis81 şerefsizinden 250 liramı alıp çıkacaktım
Yolda kaldım diye ağlayıp 250 lira vermiştim engellemişti kansız alsın sadakam olsun 🤣🤣Bugün forumdaydi yasin
Görürsen selamımı ilet ağzının suyu akarak gelsin izlesin beni burada🤣Bugün forumdaydi yasin
Ne tüpü bitenler ne yolda kalanlar hiç eksik olmuyacak...boş ver şimdi..çayi kac semaverde demliyek,,sabah ezanina daha çok varYolda kaldım diye ağlayıp 250 lira vermiştim engellemişti kansız alsın sadakam olsun 🤣🤣
İlk periyotlardan 60 devirirsek rahatızİlk maça son 10 dk iyi başlarız umarım
Maça son 8 dk 🤣Ne tüpü bitenler ne yolda kalanlar hiç eksik olmuyacak...boş ver şimdi..çayi kac semaverde demliyek,,sabah ezanina daha çok var
Indiana varken ilk mac stressiz gecer.İlk periyotlardan 60 devirirsek rahatız