- 32,551
- 15,963
- 113
Vur sapsap masayaEe napıcaz şimdi 4 dedik takip eden çok
Vur sapsap masayaEe napıcaz şimdi 4 dedik takip eden çok
Rahat ol ya dm si kapalı zeki adam severim ben meselaKazanınca herkes piranha gibi saldırıyor awk.adami hiç tanımayan adamlar dm atiyordur eminim buna
Bunisler işte böyle bana atsan reco kusuyor recoya atsan Ömer kusuyor gelde çik işin icindenEe napıcaz şimdi 4 dedik takip eden çok
Rollcu kımse nolur basket oynasınBu gece benden ödül almayan 3 kişi var sanırım takip edenlerden onlara atayım 1 kişi de aranızda kararlaştırın ona da roll bakiyesi vereyim
Rol mü dedin şerefimeBu gece benden ödül almayan 3 kişi var sanırım takip edenlerden onlara atayım 1 kişi de aranızda kararlaştırın ona da roll bakiyesi vereyim
Adam gece 4te açıyor uyumuşlardır diye aw daha napsınNe biçim adamsın sen millet senin yüzünden uyuyamiyor
O zaman ben 😁Rollcu kımse nolur basket oynasın
Son bir buse 😄😄Bu gece benden ödül almayan 3 kişi var sanırım takip edenlerden onlara atayım 1 kişi de aranızda kararlaştırın ona da roll bakiyesi vereyim
Ben almadım dost
Vay be forumda senden ödül almayan kaldı mı. Reco liste yapsın. 7 kişi için 2 lı kombine kupon yapsın gelirse tüm ödül dağıtım olsun.Bu gece benden ödül almayan 3 kişi var sanırım takip edenlerden onlara atayım 1 kişi de aranızda kararlaştırın ona da roll bakiyesi vereyim
Gece açıyoz gündüzden daha çok adam çıkıyor🤣🤣Ne biçim adamsın sen millet senin yüzünden uyuyamiyor
Gannıcus atıldı @Valenciennes olsun
Aynen dost
7. Deneme giriyorum daha 1 kere kapatmadim dmyi.ama bu @Pikaçuu parası yokken dm hep açık para öldümu dm kapatıyor dm kapalıysa anlaki parası var 😁Rahat ol ya dm si kapalı zeki adam severim ben mesela
Ben aldım dost. Rolle talibim ✋🏾
Valleyi görmemişim pardon oyuncu değişikliği yapalım o zamanGannıcus atıldı @Valenciennes olsun
Pikaçuyu bilmeyen yoktur boşver 😀7. Deneme giriyorum daha 1 kere kapatmadim dmyi.ama bu @Pikaçuu parası yokken dm hep açık para öldümu dm kapatıyor dm kapalıysa anlaki parası var 😁
Hdhdjdjdjdjd7. Deneme giriyorum daha 1 kere kapatmadim dmyi.ama bu @Pikaçuu parası yokken dm hep açık para öldümu dm kapatıyor dm kapalıysa anlaki parası var 😁