- 5,209
- 4,897
- 113
Talipler yazsın o zaman çekiliş yapalım polis görmeden ne diyim aklıma başka çözüm gelmedi🤣Herkes talip kurtlar vadisi baronluk seçimi gibi
Talipler yazsın o zaman çekiliş yapalım polis görmeden ne diyim aklıma başka çözüm gelmedi🤣Herkes talip kurtlar vadisi baronluk seçimi gibi
Sen şunla laf dalaşına girme engelle geçSenin yanında 1000 kat adamim aq
O zmn 1 pikaTalipler yazsın o zaman çekiliş yapalım polis görmeden ne diyim aklıma başka çözüm gelmedi🤣
Kanka kaç atacaksan o miktara 2li kombine yap biz maç söyleyelim gelenin hepsini bu ekibe dağıt işteTalipler yazsın o zaman çekiliş yapalım polis görmeden ne diyim aklıma başka çözüm gelmedi🤣
Sövmüşmüdür bilmemde sövdüysede kızamazsın adama önce bi özeleştiri yap sen karakterini bi sorgula.Benim anama sovmustu klavye delikanlısı kendisi dolandırıcı üçkağıtçı bı arkadaşımız
Bu da mantıklı uyumayacaksaKanka kaç atacaksan o miktara 2li kombine yap biz maç söyleyelim gelenin hepsini bu ekibe dağıt işte
Tamam maçı siz verin o zaman 2 taneKanka kaç atacaksan o miktara 2li kombine yap biz maç söyleyelim gelenin hepsini bu ekibe dağıt işte
+1Kanka kaç atacaksan o miktara 2li kombine yap biz maç söyleyelim gelenin hepsini bu ekibe dağıt işte
5 k atacaksan ben rol yapabilirim tek adımTalipler yazsın o zaman çekiliş yapalım polis görmeden ne diyim aklıma başka çözüm gelmedi🤣
Dünya kupası finalinde penaltı kullanmak istemek gibi bişey buna talip olmakTalipler yazsın o zaman çekiliş yapalım polis görmeden ne diyim aklıma başka çözüm gelmedi🤣
Kardeş benim seninle bı derdim yok kimse durduk yere sovmez sen nerde karşıma çıksan sıkıntı vermeye çalışıyorsun benim açımdan seninle de bir sorunum yok seninde olmasın artık gerek yok forumda anlaşamadıgim kimse olmadı bu zamana kadar tek anlaşamadığım adam sen oldunSenin yanında 1000 kat adamim aq
Mılva 3.cey 59.5 altTamam maçı siz verin o zaman 2 tane
Ben wilwauke genel üst diyorumTamam maçı siz verin o zaman 2 tane
Alt çıkarma başımıza reco uaMılva 3.cey 59.5 alt
Benim seninle sorunum var kardeşim anladın mı sen kimseye faydası olmayan insanları kandırmaya çalışan faydasizin birisin anladın mı cevap yazma bana bir dahaKardeş benim seninle bı derdim yok kimse durduk yere sovmez sen nerde karşıma çıksan sıkıntı vermeye çalışıyorsun benim açımdan seninle de bir sorunum yok seninde olmasın artık gerek yok forumda anlaşamadıgim kimse olmadı bu zamana kadar tek anlaşamadığım adam sen oldun
2.yarı savunma olur bnceAlt çıkarma başımıza reco ua
Sen üst diyon pikaçu alt diyor hemen patladık🤣🤣Ben wilwauke genel üst diyorum
Sen kendın ıkılı oyna at buraya kaos olmadan gozunu sevemSen üst diyon pikaçu alt diyor hemen patladık🤣🤣
Sen bildiğini oyna aga o maça 😄😄Sen üst diyon pikaçu alt diyor hemen patladık🤣🤣