- 26,900
- 26,307
- 113
Bende yokum dost
Bende yokum dost
Neden dolandırıcı mı ya da başka bişey tanımıyom adamıFaruga verme bisey
Seni es geçmişim pardon dostBende yokum dost
Benim anama sovmustu klavye delikanlısı kendisi dolandırıcı üçkağıtçı bı arkadaşımızNeden dolandırıcı mı ya da başka bişey tanımıyom adamı
Yok dost bu sondu bişeyler izleyip yatıcam aranızda oy birliği yapın@sapsap10 aga rolude sen yap ya iyisin
Yiyici sevmez o ondandırKardeş senin benle alıp veremediğin ne her yerde karşıma çıkıp ters yapıyorsun bana
Bol bol şanslar dostGelirse 4 dosta atarız bişeyler ama sadece 4 dost baştan diyorum Ekli dosyayı görüntüle 650839
He bide bunlar var doğru zaten @sapsap10 atmaz onaBenim anama sovmustu klavye delikanlısı kendisi dolandırıcı üçkağıtçı bı arkadaşımız
Ahahahah sırf atma diye dolandırıcı diyor kimi dolandırmışım ac göster kanıtBenim anama sovmustu klavye delikanlısı kendisi dolandırıcı üçkağıtçı bı arkadaşımız
Yok yawBenim anama sovmustu klavye delikanlısı kendisi dolandırıcı üçkağıtçı bı arkadaşımız
Yarın maçın var allahını sevıyorsan gerilme yat uyu dinlen be adamBenim anama sovmustu klavye delikanlısı kendisi dolandırıcı üçkağıtçı bı arkadaşımız
Ben @Marley15 dıomYok dost bu sondu bişeyler izleyip yatıcam aranızda oy birliği yapın
Dost ana bacı sövdüysen kusura bakma@sapsap10 gerek yok dost tebrikler kazancın adına
Herkes talip kurtlar vadisi baronluk seçimi gibiYok dost bu sondu bişeyler izleyip yatıcam aranızda oy birliği yapın
Evet polat ben olduguma göre memati kimse kimYok dost bu sondu bişeyler izleyip yatıcam aranızda oy birliği yapın