- 8,126
- 4,226
- 113
Sacramento Kings 123.5 ust
Sen yaz gitsin çok bileni çok s.kerler sen yaz kardo😀Sen üst diyon pikaçu alt diyor hemen patladık🤣🤣
İşine bak faydalı faydasız ne alaka konuyu nerelere getiriyorsun seni ciddiye alıp uzlaşmaya çalışıyorum yazık kafanaBenim seninle sorunum var kardeşim anladın mı sen kimseye faydası olmayan insanları kandırmaya çalışan faydasizin birisin anladın mı cevap yazma bana bir daha
Bu pikaçı ne biliyorda fikie veriyor usta yapıltr üstte marley diyodaSen üst diyon pikaçu alt diyor hemen patladık🤣🤣
BolsansTamam gelirse 1500 tl yi takip edenlere bölerizEkli dosyayı görüntüle 650851
Pikacu elektrik faturasını odeyememis çocuk elektrik atamıyor patlıyor hep bu araSen üst diyon pikaçu alt diyor hemen patladık🤣🤣
Bol sanslarTamam gelirse 1500 tl yi takip edenlere bölerizEkli dosyayı görüntüle 650851
e tutmus buGelirse 4 dosta atarız bişeyler ama sadece 4 dost baştan diyorum Ekli dosyayı görüntüle 650839
Bol şanslarTamam gelirse 1500 tl yi takip edenlere bölerizEkli dosyayı görüntüle 650851
Pikaçu nba’in sefiridirBu pikaçı ne biliyorda fikie veriyor usta yapıltr üstte marley diyoda
Hadi bol şansTamam gelirse 1500 tl yi takip edenlere bölerizEkli dosyayı görüntüle 650851
takipdeyimTamam gelirse 1500 tl yi takip edenlere bölerizEkli dosyayı görüntüle 650851
Aynen kanka 54.5 ğst 😀Pikaçu nba’in sefiridir
Hadi bakalımTamam gelirse 1500 tl yi takip edenlere bölerizEkli dosyayı görüntüle 650851
Bılen adamın hastasıyız 🤣Pikaçu nba’in sefiridir