Ee dost dediğin tost da ısmarlarsoguk seyler pahalı dost ınce bellıde kusburnu da oyle fıncan nerde dost utanmasan tostta soylıcen
Eyvallah kardeşimİşe devam herkese bol şanslar bol kazançlar
Tost mu acıkmştm beeEe dost dediğin tost da ısmarlar
Tabikidee yeter ki istesin rakip çıkmaz onaacık konus dost bu ısı en ıyı yapan maho mu demek ıstıyosun
Masa tenisi oynadığını lanovenkodan öğrendim çok pijtir inşallah gelirLanovenko s. 16:30 galip gelir 22 TL bastm kasa800
Abi ugrasamam zaten bu adamla sen birinci ol ben seni tutuyorum.4.filan olurum heralde bu gidisle bende😂ben adminlerle gerekeni konustum aksama masada kazanirim belki bana hak verirlerse.28 gun lider ol son gun sayi saysin birileri uyumayip saniye saysin birinci olsun adalet degil bu.bir ay boyunca 28 gun liderdim ben😂😂yinede birinci o derlersede yapacak bisey yokCddmsn
Ortk lanovenko s galip 9dk ya bşlyrNe bekliyoruz kral @seznaz01
Haha oğlm merak etme yedrmycgmAbi ugrasamam zaten bu adamla sen birinci ol ben seni tutuyorum.4.filan olurum heralde bu gidisle bende😂ben adminlerle gerekeni konustum aksama masada kazanirim belki bana hak verirlerse.28 gun lider ol son gun sayi saysin birileri uyumayip saniye saysin birinci olsun adalet degil bu.bir ay boyunca 28 gun liderdim ben😂😂yinede birinci o derlersede yapacak bisey yok
Nolmus murat sana öyle ayın Oscarı sana gelecegidi noldu kırmızılılar getmisAbi ugrasamam zaten bu adamla sen birinci ol ben seni tutuyorum.4.filan olurum heralde bu gidisle bende😂ben adminlerle gerekeni konustum aksama masada kazanirim belki bana hak verirlerse.28 gun lider ol son gun sayi saysin birileri uyumayip saniye saysin birinci olsun adalet degil bu.bir ay boyunca 28 gun liderdim ben😂😂yinede birinci o derlersede yapacak bisey yok
Vallahi çok acım 1tl nkt param ykBizim canımızda full karışık dost ile 2.5 litre cola cola çekti ne olacak şimdi
Büfeye git tost al kolayla sonra vercem ayağına volta al sanki yapmadigin şey MahoBizim canımızda full karışık dost ile 2.5 litre cola cola çekti ne olacak şimdi
Kasa 80072 sayfa oldu kasa kaç en sz 10 bindir bu sayıya gore
Dolar72 sayfa oldu kasa kaç en sz 10 bindir bu sayıya gore
Çok iyi olur 😆😆Aksam adminler son gun kurallara uyulmadi son gun sayilmiyor dersede sasirmasin kimse
ahaha 😆😆Büfeye git tost al kolayla sonra vercem ayağına volta al sanki yapmadigin şey Maho