Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 / Kasa 1k Hedef 11k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
ısteyen yazsın kımse kımseyı baglamıyo senın sansına yenı uye oldugun zaman cıktı ama serdar abı zaten normalde de cok mesaj yazan bırı kac senedır burda ısı gucu yok evde ben alayım der iş inada bındı kımse odul ıcın yazdıgını kabul etmıyo kardes kardes herkes yardırsın dıcen kım yazarsa alsın kı 250 de yanı para degıl 5k olur anlarım kavga cıkar bılmem ne tek maca gıdecek para ortalık bedavadan karıstı
Ortak alırsa alsın dun Bn sildim o u oncdn silmiştim fatih biliyor zaten dun sakasına sayac gbi adamsın dedim saymdgı klmdı ama gun glckk gör gn Bn onu

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Dostum yanlış dusunuyon serdar abi hep öyleydi sen foruma yeni geldin bilmiyon adamın işi gücü yok çalışmıyo 7/24 burda olan adam
Adamin konusmaya baktim sabah hastayim diyo bogazi sismis heralde ilacla ayakta duruyom diyo.48 saattir istisnasiz yaziyor 28 gundur nerdeydi o zaman .sob gun diye uyku bile uyumadi ilk kez lider oldu bu ay bugun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...