Ohaa o kdrmı dustuBasket maci yazip saniye sayiyor kimileri😂48 saattir
Ohaa o kdrmı dustuBasket maci yazip saniye sayiyor kimileri😂48 saattir
Bu gece 00:00 galiba baksana 48 saattur uyumadan yemeden icmeden saniye sayiyor milletHeee hoca daha bitmedimi o olay ya
Sigmund de fraud iyidir aynen kankaAynen fraud
Zaten hic ayaktamiydi ki ortak😂Ohaa o kdrmı dustu
Vay amünüm harbiden aç milletizBu gece 00:00 galiba baksana 48 saattur uyumadan yemeden icmeden saniye sayiyor millet
Sigmund, adam smith ,karl marx falan iste aynenSigmund de fraud iyidir aynen kanka
Dostum yanlış dusunuyon serdar abi hep öyleydi sen foruma yeni geldin bilmiyon adamın işi gücü yok çalışmıyo 7/24 burda olan adamBu gece 00:00 galiba baksana 48 saattur uyumadan yemeden icmeden saniye sayiyor millet
Ortak alırsa alsın dun Bn sildim o u oncdn silmiştim fatih biliyor zaten dun sakasına sayac gbi adamsın dedim saymdgı klmdı ama gun glckk gör gn Bn onuısteyen yazsın kımse kımseyı baglamıyo senın sansına yenı uye oldugun zaman cıktı ama serdar abı zaten normalde de cok mesaj yazan bırı kac senedır burda ısı gucu yok evde ben alayım der iş inada bındı kımse odul ıcın yazdıgını kabul etmıyo kardes kardes herkes yardırsın dıcen kım yazarsa alsın kı 250 de yanı para degıl 5k olur anlarım kavga cıkar bılmem ne tek maca gıdecek para ortalık bedavadan karıstı
Serdar kimDostum yanlış dusunuyon serdar abi hep öyleydi sen foruma yeni geldin bilmiyon adamın işi gücü yok çalışmıyo 7/24 burda olan adam
LanovenkoyuNe bekliyoruz
Uyuyan bir adamdı ama 😆😆Dostum yanlış dusunuyon serdar abi hep öyleydi sen foruma yeni geldin bilmiyon adamın işi gücü yok çalışmıyo 7/24 burda olan adam
2 dk sonra başlıyoruz saatinde başlarsa maçNe oldu sayacak bir şey yok mu
Helal dost dikkat et akrabaların fotosunu paylaşılmasın forumda 🧐@erhanbey22 Kıbrıs'a cv attık iyi kumarbaziz dedik haber bekliyoruz dost
Kim uyandirdiUyuyan bir adamdı ama 😆😆
Hayatındibi adlı kullanıcıSerdar kim
Arabamız yok paylasak bisiklet paylaşırız ancaHelal dost dikkat et akrabaların fotosunu paylaşılmasın forumda 🧐
Adamin konusmaya baktim sabah hastayim diyo bogazi sismis heralde ilacla ayakta duruyom diyo.48 saattir istisnasiz yaziyor 28 gundur nerdeydi o zaman .sob gun diye uyku bile uyumadi ilk kez lider oldu bu ay bugunDostum yanlış dusunuyon serdar abi hep öyleydi sen foruma yeni geldin bilmiyon adamın işi gücü yok çalışmıyo 7/24 burda olan adam