- 34,552
- 19,153
- 113
Ne kuralı dost anlamadım uzağım olaydanAksam adminler son gun kurallara uyulmadi son gun sayilmiyor dersede sasirmasin kimse
Ne kuralı dost anlamadım uzağım olaydanAksam adminler son gun kurallara uyulmadi son gun sayilmiyor dersede sasirmasin kimse
Büfe kalmadı dostBüfeye git tost al kolayla sonra vercem ayağına volta al sanki yapmadigin şey Maho
Sizde yazin bence adminlere son gun herkes sayi saydi hakkinizi sizde arayinÇok iyi olur 😆😆
İnşallah çekim yaparsin dostVallahi çok acım 1tl nkt param yk
Başka yeri dolandir dost o zaman senin gibi üstada akıl vermek ne haddimizeBüfe kalmadı dost
Artık Karabağlardan çıkıp İzmir'e yayılmak lazımBaşka yeri dolandir dost o zaman senin gibi üstada akıl vermek ne haddimize
Hani mesaj yazarken tekrarlayan kelime yada sadece sayi yazmak yasak ya hocam flaud mu deniyor onaNe kuralı dost anlamadım uzağım olaydan
Aynen kardeşimLanovenko ya direk verdin dimi @seznaz01
Heee hoca daha bitmedimi o olay yaHani mesaj yazarken tekrarlayan kelime yada sadece sayi yazmak yasak ya hocam flaud mu deniyor ona
Yok dost biraz nazlanmis sonra vermişLanovenko ya direk verdin dimi @seznaz01
Basket maci yazip saniye sayiyor kimileri😂48 saattirNe kuralı dost anlamadım uzağım olaydan
Karpuz peynir yedim dost valla gel buyurVali kebabı varsa menüde geleyim dost
Aynen fraudHani mesaj yazarken tekrarlayan kelime yada sadece sayi yazmak yasak ya hocam flaud mu deniyor ona
Kısa sürüyor zaten takip edemAynen kardeşim
ısteyen yazsın kımse kımseyı baglamıyo senın sansına yenı uye oldugun zaman cıktı ama serdar abı zaten normalde de cok mesaj yazan bırı kac senedır burda ısı gucu yok evde ben alayım der iş inada bındı kımse odul ıcın yazdıgını kabul etmıyo kardes kardes herkes yardırsın dıcen kım yazarsa alsın kı 250 de yanı para degıl 5k olur anlarım kavga cıkar bılmem ne tek maca gıdecek para ortalık bedavadan karıstıAbi ugrasamam zaten bu adamla sen birinci ol ben seni tutuyorum.4.filan olurum heralde bu gidisle bende😂ben adminlerle gerekeni konustum aksama masada kazanirim belki bana hak verirlerse.28 gun lider ol son gun sayi saysin birileri uyumayip saniye saysin birinci olsun adalet degil bu.bir ay boyunca 28 gun liderdim ben😂😂yinede birinci o derlersede yapacak bisey yok
Tskler geldimTmm a
Bi afiyet olsun
Tabi dost dolandırıcılık mesleği her şehirde geçerli senin gibi ustadaArtık Karabağlardan çıkıp İzmir'e yayılmak lazım
Dost çok kafaya takıyorsunuz be takmayin bu kadarBasket maci yazip saniye sayiyor kimileri😂48 saattir