Helal lan ekonomistn hali başka oluyrSigmund de fraud iyidir aynen kanka
Helal lan ekonomistn hali başka oluyrSigmund de fraud iyidir aynen kanka
bızı de al dost@erhanbey22 Kıbrıs'a cv attık iyi kumarbaziz dedik haber bekliyoruz dost
Hee doğru o sürekli forumda ama saniye saymazdi gıcık olmuştur belki Murat'a ondan yada ihtiyacı vardır parayaHa
Hayatındibi adlı kullanıcı
Yazdığımı iyi oku dost akraba diyom haniArabamız yok paylasak bisiklet paylaşırız anca
Ya aq Bn ugraşmycgm bu ne aq çocuk gbi lovenkoyu takip etmyn adam gbi mç yplm rollümüzü bitrlm olsun bitsnAdamin konusmaya baktim sabah hastayim diyo bogazi sismis heralde ilacla ayakta duruyom diyo.48 saattir istisnasiz yaziyor 28 gundur nerdeydi o zaman .sob gun diye uyku bile uyumadi ilk kez lider oldu bu ay bugun
Ekonomi yuksek lisansi yaptim bende adam smith konulu😂Helal lan ekonomistn hali başka oluyr
İsime gelir ortak adminler yapabilir oyle bisey bence cidden bugun olayin boku cikarildiForumun disk yanıyormuş gine ☺
Alacam baya kişi lazımmış yarın üç kişi gondercem oraya yerleşsinler iyice sonra ben gidecembızı de al dost
Bnde yaptım ortk eşim o bölümü okudu neredeyse tum derslerine girdim 😆Ekonomi yuksek lisansi yaptim bende adam smith konulu😂
bu nasıl tsak dost baron mu oldun marmaristeAlacam baya kişi lazımmış yarın üç kişi gondercem oraya yerleşsinler iyice sonra ben gidecem
Admin niye yapsın o lmaz öyle şey dostİsime gelir ortak adminler yapabilir oyle bisey bence cidden bugun olayin boku cikarildi
Alacam baya kişi lazımmış yarın üç kişi gondercem oraya yerleşsinler iyice sonra ben gidecem