- 41,592
- 44,953
- 113
Biz Senmiyiz Enişte Bi sen Bi umut 500 500 Basarkac lıra atesledın romaya dogru soyle bı 500 kokusu alıyorum
Biz Senmiyiz Enişte Bi sen Bi umut 500 500 Basarkac lıra atesledın romaya dogru soyle bı 500 kokusu alıyorum
Oynamadım da ne alakaDost oynadinmi romaya
atlas %100 freebet verıyomus yok mu bı freebetımızBiz Senmiyiz Enişte Bi sen Bi umut 500 500 Basar
Yok dost 1 satt once 500 basmisdin ya dedim heralde sheelin kuponlarindan alip oynuyoOynamadım da ne alaka
Arkadaş dalga geçiyor ama anlayamadım kuponu at filan 500 tl basamazmıyım onu anlamadımYok dost 1 satt once 500 basmisdin ya dedim heralde sheelin kuponlarindan alip oynuyo
Yok dost 10 TL atacak durum yok ama dostlarımızdan da ses seda yok al iskorpit 50-50 altına at diyen bi su Shell kupon tutsun hele Shell bank yapisicaz anlaşılan ne varsa shell'de varatlas %100 freebet verıyomus yok mu bı freebetımız
Biz ço kattık dost sıra sendeYok dost 10 TL atacak durum yok ama dostlarımızdan da ses seda yok al iskorpit 50-50 altına at diyen bi su Shell kupon tutsun hele ne Shell bank yapisicaz anlaşılan ne varsa shell'de var
Anlamadım ama iyi bişey söyledin herhalde 😀Yok dost 10 TL atacak durum yok ama dostlarımızdan da ses seda yok al iskorpit 50-50 altına at diyen bi su Shell kupon tutsun hele ne Shell bank yapisicaz anlaşılan ne varsa shell'de var
Dost ben dalga gecmedim bol sansin olsun ne haddimize biz kimizki dalga gecicezArkadaş dalga geçiyor ama anlayamadım kuponu at filan 500 tl basamazmıyım onu anlamadım
At bı 50 birdaha anlatirim dost sıkıntı yokAnlamadım ama iyi bişey söyledin herhalde 😀
Nesen yerinde dost şeytanın bol olsun iyi gidiyor galibaBiz ço kattık dost sıra sende
Tadı tuzu kalmadı dost bültende 10 gol oluyorsa 5 i iptalbu offsıde lar bıtırdı bızı