senaristlik zor iş dost sermaye olmadan bu sektore giremezsın para olursa guzel senaryo cıkartırsınSenaryo yaziyo bizde dinliyoz dost napalim bu hayata senaryo dinlemeye gelmişiz
senaristlik zor iş dost sermaye olmadan bu sektore giremezsın para olursa guzel senaryo cıkartırsınSenaryo yaziyo bizde dinliyoz dost napalim bu hayata senaryo dinlemeye gelmişiz
Neden aklına maho geldi dost konuyu aç bakalım biHelal dost maho aklıma geldi
Genelde paralı dostlar yaziyo senaryoyu dost parasız adam senaryo yazamaz kafası çalışmaz peksenaristlik zor iş dost sermaye olmadan bu sektore giremezsın para olursa guzel senaryo cıkartırsın
Güzel sozleri maho soylerdide ondan dost nerede sahtekar mahoNeden aklına maho geldi dost konuyu aç bakalım bi
Kaçpara olum bi seneryo yazdıralım sanadaGenelde paralı dostlar yaziyo senaryoyu dost parasız adam senaryo yazamaz kafası çalışmaz pek
Birazdan giriş yapar s.a diye andık ya iti an comagi hazırla sinemasıGüzel sozleri maho soylerdide ondan dost nerede sahtekar maho
parayı sıkı tut dost bı senaryo yazmak ıstıyosan bırıkımı elden bırakma ılerde belkı bı fılmde sana kısmet olurGenelde paralı dostlar yaziyo senaryoyu dost parasız adam senaryo yazamaz kafası çalışmaz pek
Ateşle 10 k tarihte görülmemiş sinema yazarım dostKaçpara olum bi seneryo yazdıralım sanada
2 kere sordurma dost bana bursanın neresiSeoul 1-1 oldu da twente adisi patlatıyo
Bursada değilim memleketim bursa sadece2 kere sordurma dost bana bursanın neresi
Minimum 10 k yamı yazılıyor dost kofteci 5k yapabiliriz diyprduAteşle 10 k tarihte görülmemiş sinema yazarım dost
Senin maç 1 3 oldu uzatmalardayattı kuponlar 2li pişmanlık dost son dk lara gol oyna
Var mı maçın İhtiyaryattı kuponlar 2li pişmanlık dost son dk lara gol oyna
Onun yazcagi yarım yamalak senaryo benim yazacağım kalite markaMinimum 10 k yamı yazılıyor dost kofteci 5k yapabiliriz diyprdu
Dost yanına gelıcez demedik sen boyle konustuysan kentin alttrafındandındırBursada değilim memleketim bursa sadece