Bence gozunu kapat işaretle birini daha iyi dostVar mı maçın İhtiyar
isveçte bugun deplasmanlar calısıyo dost attım oraya bi taneVar mı maçın İhtiyar
Namluda bekliyon be mübarekbol sans dost
Ekli dosyayı görüntüle 241532
Bi acık kapı buldun ya enişte viyana kapısını zorluyan OSMANLI askeri gibisinbol sans dost
Ekli dosyayı görüntüle 241532
ben macı zaten secmıstım dost fazla arastırmaya gerek yok rastgele bakcan hıssetıgını atcan oyle ne maclar gorduk son 20 mac ust olmus bız gırıyoz 0-0 bıtıyoNamluda bekliyon be mübarek
Doğrudur da forum ortamlarında özel bilgi paylaşmıyorum çakallar çok dışarıdan görüp takip eden patlatıveriyorlar hesapları vsDost yanına gelıcez demedik sen boyle konustuysan kentin alttrafındandındır
Helal dost 7. Hissin kuvvetli Erhan diyorlarmış sana doğru mu dost mahalledeben macı zaten secmıstım dost fazla arastırmaya gerek yok rastgele bakcan hıssetıgını atcan oyle ne maclar gorduk son 20 mac ust olmus bız gırıyoz 0-0 bıtıyo
bizde 8 9 his var dost yer yer 10. hissimiz de acılıyoHelal dost 7. Hissin kuvvetli Erhan diyorlarmış sana doğru mu dost mahallede
Kedi gibisin o zman dost onlarda nasıl 9 canliysa seninde 9 hissin var helal dostbizde 8 9 his var dost yer yer 10. hissimiz de acılıyo
bol sans dost dostunun ki 22.dkya kalmaz gelirAçıkta 3 Kupon Var Dostlar..
Gelen Her Maç İle Kassa Kassa Gideceğiz..
Şansımız Bol Olsun..
Ekli dosyayı görüntüle 241533
İşte buu..Açıkta 3 Kupon Var Dostlar..
Gelen Her Maç İle Kassa Kassa Gideceğiz..
Şansımız Bol Olsun..
Ekli dosyayı görüntüle 241533