fanatıklıkle ne alaksı var bırader boyle lıgın aq ben boyle eyyamcı hakemler oldugu surece bu lıgı ızlesen ne olur ızlemesen ne olurKardeş bu kadar fanatik olmaya gerek yok sakın ol
tebrikler baskan
Mis misOhhh ohhh yarasın reissss @Shellac Fenevin üzerinden kazanınca insan ayrı bi mutlu oluyor 😄😄
Sanada Tebrikler Dost 0-1 Skor demıstın Helal olsun 700 Dolar atmak cesaret isterTebrikler dost
ıyı top oynayan kazanmıo ıste gordunmu sana macdan once dedık ıyı top oynamak yetmez bazen .yatın kalkın musleraya dua edın kac tane top cıkardı .Bu kadar fanatıklık ıyı deıl reıs barız ofsayt
🙏ıyı top oynayan kazanmıo ıste gordunmu sana macdan once dedık ıyı top oynamak yetmez bazen .yatın kalkın musleraya dua edın kac tane top cıkardı .
😎Teşekkürler dostlar ne dediysek o
Asabim bozuk para yok oynamıyoruz skor yaziyoz ilk defa bu kadar skor etkinligine katıldım 7 tane skor yazdik 1 1 2 1 1 2 Allah ne verdiyse yok anlamiyoz bu istenSanada Tebrikler Dost 0-1 Skor demıstın Helal olsun 700 Dolar atmak cesaret ister
muslera konusunda Haklısın Dost O olmasa 1-1 Biterdi Benım dusuncem cunku fener Cok Fasattı bugunıyı top oynayan kazanmıo ıste gordunmu sana macdan once dedık ıyı top oynamak yetmez bazen .yatın kalkın musleraya dua edın kac tane top cıkardı .
1-0 0-1 neden oynamadınAsabim bozuk para yok oynamıyoruz skor yaziyoz ilk defa bu kadar skor etkinligine katıldım 7 tane skor yazdik 1 1 2 1 1 2 Allah ne verdiyse yok anlamiyoz bu isten