- 1,736
- 705
- 113
Mükemmel oldu kral şimdiden kime verirsen kesene ömrüne bereket olsun sansin hep böyle son periyotta açılsın inşallah 😊😊Herkese güzel Birgün bol.şanslar gelirse 2kisi ulaşalım şans parası
Mükemmel oldu kral şimdiden kime verirsen kesene ömrüne bereket olsun sansin hep böyle son periyotta açılsın inşallah 😊😊Herkese güzel Birgün bol.şanslar gelirse 2kisi ulaşalım şans parası
Tebrikler dosttHerkese güzel Birgün bol.şanslar gelirse 2kisi ulaşalım şans parası
Dm bekleniyor şimdiden kesene bereket dostHerkese güzel Birgün bol.şanslar gelirse 2kisi ulaşalım şans parası
BismillahirrahmanirrahimHerkese güzel Birgün bol.şanslar gelirse 2kisi ulaşalım şans parası
İlk defa görenler sübhanallah 😂😂😂Bismillahirrahmanirrahim
Dedik .Bol sans dost lig yeni basladi diye az izin verirler üstlere evi gordum mu yapistirirdim gecen sene gelir bence
ÜstaddddDedik .
O zman en cok ben hakettim ak 2 mesajim var
Bakıp gorucez😀😀
Üçüncü per iki takımda 26 atar dedim 24 te kaldı awk depi son per nirvana yaptı adamlar
La son 5 dk 20 lerdeydi fark son 2 dk 15 ti fark yemek yedim geldim tam 10 bitmis akÜçüncü per iki takımda 26 atar dedim 24 te kaldı awk depi son per nirvana yaptı adamlar