Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sino16 / Kasa 100 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
Zaten 3 maç var 3 ü de birbirinden berbat

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
sıkıldım kanka ya ne kumardan hayır var adam desen arasan zor buluyon bu ıslerde ne kendımızden hayır var bakma makara cok yapıyomda öyle bos muhabbet yanı kafa dagıtmak ıcın
Haklısın aga 2 kere dolandırıldım şu forumda 2 si de o kadar muhtaç zamanlardı ki hiçbir çözümü olmamıştı o zaman ama geçen ay vurduğum 3.5 k beni her anlamda düze çıkardı sağolsun 2 3 dostum oldu forumda adam gibi adam diyebileceğim seni zaten biliyoruz senden yana sıkıntı yok ama beni dolandıranın bu mesajı okuyacağından eminim o miktar onu düze çıkarmadı ama ondan çok güzel de çıktı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
sıkıldım kanka ya ne kumardan hayır var adam desen arasan zor buluyon bu ıslerde ne kendımızden hayır var bakma makara cok yapıyomda öyle bos muhabbet yanı kafa dagıtmak ıcın
Şunu da yazıp çıkayım dedim
Sen bu forumda gördüğüm delikanlı adamlardan birisin . Iyki sen gibi birini tanımışım şu 1 ayda kimin ne mal olduğunu gorduk
Para için dostunu satanida para için karakterini de satanida. Boşver onlar kaybeder .
Zaten bu tiplerin her dönemde abisi her dönemde kardeşi her dönemde dostu değişir. Paranın kop2gi olmuş adam çok. Neyse Allaha emanet erhanim böyle serefsizler.icin can sıkmaya degmez

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
Montevideo takım golüne gircem de 1.20 ne aw devre arası 1 50 olur heralde diğer maçlar problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...