Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan da Çalışmak

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
173
43
26 gün çalışsan
Ortalama günde 90 Euro kazanç desek
2340 Euro
500 Euro kira desek
Araç bakım vs yeme içme ve gezme eğlence desek 600euro
Sana kalan 1240 Euro civari 12 saate değmez ama tr şartına göre orda yeme içmeyi azaltıp kumar vs oynamadan birikim olur ins güzel kazançlar saglarsin
Yani dediğinden biraz daha fazla kalır. Nakit bahşislerde var çünkü kazanç harici

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
173
43
Evet ondan korkuyorum zaten hani sipariş verir gidersin alkolik bi grubun içine al başına belayı kırmızı dantelli don giydirip karda kovboy çizmesiyle rasputin oynatırlar adama
O risk her yerde var :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,564
48,103
113
Burda çok güzel karşılıyorlar. Türkçe bilene bile baya rastladım.
Valla ben onları bikac taraftar kavgalarını izledim biyle bişey yok be kardeşim katlediyorlar resmen birbirlerini nedir lan bu savaş sanki altı üstü tataftarsin aynı ülkenin insanisin gir youtuba sende bak olduruyorlar birbirlerini

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
173
43
Bir de sanırım polis yönündende aşırı sorunlu yerler rüşvet çok olması lazım yabancıysan bir de çökerler falan
Ruhsat arasında 1500 dinar ile geziyorum. Alkollü yakalanirsam diye. Tarifesi oymuş:)

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,187
3,392
113
Orda bir kaç türk gençle tanıştım kurye işi yapiorlardi

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,187
3,392
113
Adamlar çok iyilerdi vala medeniyet olarakta bizden baya ilerilerdi asgari ücretleri bile bizden iyilerdi 550 Euro yapiordu asgari ücretti

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Aynen burda yapamayanlar ya ilk maaşa kadar cebinde yeterli para ile gelmeyen veya Türkiyeden destek alamayanlar . Ya da kumara düşenler. Marketten çok kumarhane var :)
Doğru tespit bencede öyle hatta orda sahibi türk olan çok kumar sitesinin sahibi de yasiyordur