- 7,826
- 3,303
- 113
Fener baya iyi bu sene. Tat veriyo oynadıgı oyun acıp izlettiriyo kendini takım valla. Kim ne derse desin bu ligde takımın iyi degilse sadece hakemlerle sampiyon olamazsın. Fener bozmazsa bu oyunu rahat olur bence
aziz yıldırım basa gelene kadar Fenerbahçe mi vardı herseyinizi aziz yıldırıma borclusunuzBir Fenerbahçeli olarak rahat bşr şampiyonluk olacağını düşünmüyorum herşey her an değişebilir,Galatasaray elbet toplayacaktır,hücum olarak en iyi futbolu oynadığımız açık ve net umarım böyle devam eder,iki büyük vardır Fenerbahçe ve Galatasaray bu böyledir,hakeden şampiyon olsun..
Oyun olarak ıyıler hakem arkalarına alıp 10 kat daha ıyı oluyorlarFener baya iyi bu sene. Tat veriyo oynadıgı oyun acıp izlettiriyo kendini takım valla. Kim ne derse desin bu ligde takımın iyi degilse sadece hakemlerle sampiyon olamazsın. Fener bozmazsa bu oyunu rahat olur bence
MegafonlaAGLAMA DUVARI:
Abi bende tam tersini düşünüyorum Avrupa’da yolumuz açık görünüyor rakipler ise çok güçlü ikisini aynı anda götürmek zor bakalım hayırlısı olsunFikrine katilmiyorum kardes, avrupada rakiplerimizi bilemedigim ve cok guclu rakipler oldugu icin bisey diyemem ama ligde cok rahat olucak hersey.
Dün Konya'nın attığı ikinci gol adam koluyla içeri aldı topu 5 dk incelendi gol verildi gidip bakmadı bileBence penalti ve Türkiye ligi şaibeli bı lig
zaten üç büyüklerin hepsinde var.
Hakaret etmesen konuşamıyormusun ona veya buna borçluyuz bir şekilde ligin en büyük iki takımından biriyiz kim büyük Beşiktaş mı Trabzon mu ?aziz yıldırım basa gelene kadar Fenerbahçe mi vardı herseyinizi aziz yıldırıma borclusunuz
2 büyük varmıs şizofrenmisin olum ne 2 büyügü
siz futbol izlemeyinBen mi körüm top açık olan ele yön değiştirmiyor mu.
Şizofren dedim cunku bu konusmayı anca boyle rahatsızlığı olan adamlar konusur sımdı biz fenere koyu bırsey demedık gayette basarılı lar ama hakemle ama teknık ekıple o benı baglamaz ama bir besiktaslı olarak senin kurduğun 2 büyük var lafına bütün besıktaslılar cevap verir İlk once sen assagılıyıcı konusmanı birkenara bırak ondan sonra bize laf söyleHakaret etmesen konuşamıyormusun ona veya buna borçluyuz bir şekilde ligin en büyük iki takımından biriyiz kim büyük Beşiktaş mı Trabzon mu ?
El yok kuralları bilmiyorsan ne konuşuyorsun ? Direk ele gelmiyorsiz futbol izlemeyin
Bunu gorduk ten sonra Türk futbolu bitmiş egerki bu gs ye veya fb olsaydı ortalık karısır dı karaHani var hani hakem bunun neresi gol
Size göre büyük olabilirsiniz ama istatistikler ve başarılarla ortada bu benim fikrim daha sonrada elbette Beşiktaştır Buda istatistiklerle sabittir belge konuşur boş yorum değil Reis başarılarınızın devamını dilerim..Şizofren dedim cunku bu konusmayı anca boyle rahatsızlığı olan adamlar konusur sımdı biz fenere koyu bırsey demedık gayette basarılı lar ama hakemle ama teknık ekıple o benı baglamaz ama bir besiktaslı olarak senin kurduğun 2 büyük var lafına bütün besıktaslılar cevap verir İlk once sen assagılıyıcı konusmanı birkenara bırak ondan sonra bize laf söyle
İyi ki bı defa şampiyon olduk bu sene düşürmek için her yolu deniyolarBunu gorduk ten sonra Türk futbolu bitmiş egerki bu gs ye veya fb olsaydı ortalık karısır dı kara
Hemso defans yada hucum oyunucusu fark etmez eger vucutdan sekerek ele geliyorsa o anormal bi durum deil diyor.yani gol gecerli dogru kararHani var hani hakem bunun neresi gol
Aynen bro 2 sarida agir olmus 2. Cok agir olmus.hakem g.tu basi dagittiadamın kafasından seken top değiyor mu değmiyor mu o bile belli değil.
batshuayinini 2. sarısında adama dokunmamış bile. bunlar hic konusulmaz. çok çabuk aglamay başlamışsınız