- 6,915
- 4,716
- 113
kuralda yazıyor zaten kafadan seken top ele degerse penaltı verilmez.Aynen bro 2 sarida agir olmus 2. Cok agir olmus.hakem g.tu basi dagitti
kuralda yazıyor zaten kafadan seken top ele degerse penaltı verilmez.Aynen bro 2 sarida agir olmus 2. Cok agir olmus.hakem g.tu basi dagitti
TS Kayserispor maçında aldığı ikinci goldeki penaltı asla penaltı değildi TS zaten hükümet desteğiyle oynayan bir takım dünkü 2 golüde yine penaltıdan attılar,federasyon sadece Trabzon’a çalışıyor,Galatasaray’a ise son maçlarda gereksiz haksız kararlar veriliyor doğruya doğru mesela Alanya maçında Boye nin pozisyonunun kesinlikle kırmızı şartla alakası yoktu sonrasında gol yiyip puan kaybettiler..Bunu gorduk ten sonra Türk futbolu bitmiş egerki bu gs ye veya fb olsaydı ortalık karısır dı kara
Dostum pembe dunyandan uyan bu sezon bıraz top oynamaya basladınız hemen sesiniz yukseldı ac maclara bak son 10 gs fb maclarına bak hangisinde zevk aldın hangisinde keyıfle izledin ama bide son 10 bjk maclarına bak yani gotunuz sıkıstımı hemen gs yanınıza alıyorsunuz normalde gunahınız kadar sevmezsiniz ama yanlız kalmıyalım diye siz yılanı bıle koynunuza alırsınız yanlız kalmıyalım diyeSize göre büyük olabilirsiniz ama istatistikler ve başarılarla ortada bu benim fikrim daha sonrada elbette Beşiktaştır Buda istatistiklerle sabittir belge konuşur boş yorum değil Reis başarılarınızın devamını dilerim..
Fetocusun senŞaka gibi. Göz göre göre şike yapılıyor
Kural böyle de burda kol açık ve koluyla içeri alıyor topu kendine avantaj sağlıyor topa vuramasa ayağından sekse eliyle içeri atsa gol mü olacak hemşo bunu 5 dk izleyen hakem ne diye izledi aklım almadı benimHemso defans yada hucum oyunucusu fark etmez eger vucutdan sekerek ele geliyorsa o anormal bi durum deil diyor.yani gol gecerli dogru karar
Ya dostum ts hükmet destegiylemi sampiyon oldu ozaman 20 yılda neden 1 kupo aldı bu ts madem hükümet destegi var adamların en az 10 sampiyonlugu olurTS Kayserispor maçında aldığı ikinci goldeki penaltı asla penaltı değildi TS zaten hükümet desteğiyle oynayan bir takım dünkü 2 golüde yine penaltıdan attılar,federasyon sadece Trabzon’a çalışıyor,Galatasaray’a ise son maçlarda gereksiz haksız kararlar veriliyor doğruya doğru mesela Alanya maçında Boye nin pozisyonunun kesinlikle kırmızı şartla alakası yoktu sonrasında gol yiyip puan kaybettiler..
1 büyük 2 büyük 3 büyük istatistiklere goreyse en büyük galasaray kabul ediyorsun yani 2 büyük diye sikistirma en büyük gs var sonra digerleri diye ayir benceSize göre büyük olabilirsiniz ama istatistikler ve başarılarla ortada bu benim fikrim daha sonrada elbette Beşiktaştır Buda istatistiklerle sabittir belge konuşur boş yorum değil Reis başarılarınızın devamını dilerim..
Evet bro aynen oyle ayagindan sekip koluyla iceri atsa ( carpma ile) aynen gol gecerli ama bilincli sekilde eliyle kalaye yonlendirme yaparsa gol sayilmaz.carpma farkli biseyKural böyle de burda kol açık ve koluyla içeri alıyor topu kendine avantaj sağlıyor topa vuramasa ayağından sekse eliyle içeri atsa gol mü olacak hemşo bunu 5 dk izleyen hakem ne diye izledi aklım almadı benim
istatistiklere göre evet bir besiktaslı olarak Gsdir bak buna itiraz etmem1 büyük 2 büyük 3 büyük istatistiklere goreyse en büyük galasaray kabul ediyorsun yani 2 büyük diye sikistirma en büyük gs var sonra digerleri diye ayir bence
Millet ne içiyor böyle beleş bende istiyorum1 büyük 2 büyük 3 büyük istatistiklere goreyse en büyük galasaray kabul ediyorsun yani 2 büyük diye sikistirma en büyük gs var sonra digerleri diye ayir bence
2 büyükmüş feneri araya sıkıştırıyor uyanık bjk koymuyor tek gs yazistatistiklere göre evet bir besiktaslı olarak Gsdir bak buna itiraz etmem
Yaa hiçbirsey den anlamıyan adam bizde kkale aldık yazı yazıyoruz2 büyükmüş feneri araya sıkıştırıyor uyanık bjk koymuyor tek gs yaz
Kardes ona oyle demeyelimde soyle diyelim1 büyük 2 büyük 3 büyük istatistiklere goreyse en büyük galasaray kabul ediyorsun yani 2 büyük diye sikistirma en büyük gs var sonra digerleri diye ayir bence
noktasina kadar katılıyorum broo agzina sağlıkKardes ona oyle demeyelimde soyle diyelim
Kuruluslarindan gunumuze kadar en basarili takim galatasaraydir ozelliklede avrupada şanli galatasaraydir sonra fb sonra bjkdir benim gozumde.umarim bigun galatasaraya nasip olan basarilar bizede diger takimlarada olur.en sevmedigim takim tsdir ama avrupada maci oldugu zaman onu bile desteklerim.
Dost 50 liraya Yozgat'ı bile şampiyon yaparım şuanYaa hiçbirsey den anlamıyan adam bizde kkale aldık yazı yazıyoruz
Adam bunu bile dedi yaaa neymiş
Trabzonu hükümet desteklıyor ve onun sayesinde kazanıyormuş ulan karnım agrıdı y. Ederim
Ayaktan diyor tost kafadan gelirse penalti
Ben Trabzonsporluyum ama bana göre de kim sadece Türkiye'de değil Avrupa'dada kendini ispatlamışsa büyük odur tartışılmaz bu sene atl. Madrid Avrupa'dan tamamen elendi ama bu onların büyük takım olduğu gerçeğini değiştirmez İspanya Ligi'nde şampiyon oldu şampiyonlar ligi finali oynadı şimdi kolay bı gruptan UEFA'ya bile kalamadı bu onların büyüklüğünden bişey kaybettirmez Sevilla berbat bu sene ama en fazla UEFA kupası kazanan takım1 büyük 2 büyük 3 büyük istatistiklere goreyse en büyük galasaray kabul ediyorsun yani 2 büyük diye sikistirma en büyük gs var sonra digerleri diye ayir bence