- 6,915
- 4,716
- 113
Gol neden iptal edildi anlayan yazabilir mi meraktan soruyorum
Gol neden iptal edildi anlayan yazabilir mi meraktan soruyorum
Bi açıklama yaparlar ama uzatırlar işi kılıf bulduktan soraRiza çalımbay bile merak ediyorum neden iptal edildigini dedi acaba neden
Okan Buruk mu diyecek neden iptal edildi diye 😀Riza çalımbay bile merak ediyorum neden iptal edildigini dedi acaba neden
Hakem iptal ettifi golü neden iptal ettigini oyunculara yada hocaya soylememis bile anlatmak istedigim oOkan Buruk mu diyecek neden iptal edildi diye 😀
Sen anladın mi bro?Okan Buruk mu diyecek neden iptal edildi diye 😀
Yok dost şaka yapıyorum. GS li olarak ben bile merak ediyorum 🤣Hakem iptal ettifi golü neden iptal ettigini oyunculara yada hocaya soylememis bile anlatmak istedigim o
İlk haftalarda o kadar çok hakkımız yenildi ki çok da merak etmiyorum . Hakemler de insandır ,hata yapabilir . Ali başkanım demiştiSen anladın mi bro?
Aha okan hoca soyledi simdi ofsaytdan vermemisYok dost şaka yapıyorum. GS li olarak ben bile merak ediyorum 🤣
Ofsayt değil pozisyon çizgi bile çekemediler utanma yok ard arda bunlar yapılmaz ayıp denen bir şey var gol neden iptal oldu bilen yokmuş yorumcular öyle diyor kimseye bişey söylememişler hakem ofsayt diye iptal oldu dese çizgi nerde mqHakem iptal ettifi golü neden iptal ettigini oyunculara yada hocaya soylememis bile anlatmak istedigim o
4 senedir cigerimizi yaka yaka Sampiyonluktan bizi diskalifiye ederken Gık cikmiyordu ? Fatih Terime inat her mac cezalar her mac oyunlarla taraftari cileden cikarirken gık cikmiyordu ? O zaman neredeydiniz ? Simdi Haktan Adaletten bahseder olmussunuz hayirdir 🙂Galatasaraylı olupta , bu akşam biz hakkımızla üç puan aldık ben takımdan memnunum diyen var mı ki ? Böyle bir şampiyonluk içinize sinecek mi Galatasaraylılar ??