Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivasspor’un Gol İptali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Beyler dert ettiğiniz şeye bakın guetemala liginin yandan yemişi Türkiye ligi

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,593
815
113

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Anlatıcaklarım bu kadar istediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz. Direğe sarılma olayı bundan sonra gerçekleşen bir durum. Pozisyonun başlangıcı bu direğe sarılma veya nelsona faul hakkında konusmaya gerek yok cünkü başlangıçı ofsayt olmuş oluyor.
Knk aç izle akşam bak Erman hocada anlatır izle öğren yayıncı kuruşu çizgi bile çekmedi bunun neresi ofsayt sen bunu diyorsun galiba IMG_20221229_202758.jpg

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
Kanka öğrensin işte burda zırva yapmasın boşuna, her pozisyonda kaleci son adam sayılmadığını bilsin
Mr. Ukala bey.
Linki yukarıya bıraktım. Resimdede görebileceğin üzere. Kalecinin arkasında 2 kişi varsa senin dediğin oluyor 1 kişi varsa olmuyor. Lütfen sölediğin konular hakkında kaynak at ve öle hakaret et. Kaynaklarını atarsan haklıysan özür dilerim ben bu işinin piriyim demiyorum sadece araştırıp edindiğim bilgileri buraya atıyorum.

Screenshot_4.png

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
@redykaraca örnekleri çoğaltmam gerekirse sana göre bu pozisyonda ofsayt değil cünkü en gerideki adamdan çekilmemiş demi çizgi (EPL) maçından alıntı. Kalecinin arkasında 2 oyuncu varsa kalecinin arkasındaki ilk oyuncudan cekiliyor. Tek oyuncuda olmuyor. Tek oyuncuda olmuş olsa bu pozisyon ofsayt olmazdı.

FI7lGAxWUAI6A8y.jpg

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,593
815
113
Mr. Ukala bey.
Linki yukarıya bıraktım. Resimdede görebileceğin üzere. Kalecinin arkasında 2 kişi varsa senin dediğin oluyor 1 kişi varsa olmuyor. Lütfen sölediğin konular hakkında kaynak at ve öle hakaret et. Kaynaklarını atarsan haklıysan özür dilerim ben bu işinin piriyim demiyorum sadece araştırıp edindiğim bilgileri buraya atıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 292256
kardeşim 88 numaranın müdahalesi bile yok hareketlenme de yok sadece izliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Mr. Ukala bey.

Ekli dosyayı görüntüle 292256
Güzel kardeşim tekrar söylüyorum, ya anlamıyorsun ya da salaga yatıyorsun. Birincisi 2 numaralı oyuncunun gol ile alakası yok. İkincisi hadi diyelim ki var, adam zaten Muslera’nın önünde değil ki.

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,593
815
113

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
Sen malmisin kardeşim 88 numaranın müdahalesi bile yok hareketlenme de yok sadece izliyor
Üslubunla nasıl biri olduğunu gösterdin. Lakin ben seni insan yerine koymaya devam edip cevap veriyim. Ben program değilim oraya çigi çizemem ben gördüklerim üzere ofsayt olabilecek 2 oyuncudan bahsediyorum. Bilgisayar ile 1cm sağda veya solda olsa bile görülebiliyor ofsaytta olup olmadığı. Ben 88 kesin ofsayt demiyorum demek ki bilgisayar onun önündekini önde görmüş yada 88 numarayı önde görmüş o konuda net birşey deme hakkım yok.

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,593
815
113
Üslubunla nasıl biri olduğunu gösterdin. Lakin ben seni insan yerine koymaya devam edip cevap veriyim. Ben program değilim oraya çigi çizemem ben gördüklerim üzere ofsayt olabilecek 2 oyuncudan bahsediyorum. Bilgisayar ile 1cm sağda veya solda olsa bile görülebiliyor ofsaytta olup olmadığı.
Of tamam birader hala anlamak istemiyorsun

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Üslubunla nasıl biri olduğunu gösterdin. Lakin ben seni insan yerine koymaya devam edip cevap veriyim. Ben program değilim oraya çigi çizemem ben gördüklerim üzere ofsayt olabilecek 2 oyuncudan bahsediyorum. Bilgisayar ile 1cm sağda veya solda olsa bile görülebiliyor ofsaytta olup olmadığı. Ben 88 kesin ofsayt demiyorum demek ki bilgisayar onun önündekini önde görmüş yada 88 numarayı önde görmüş o konuda net bişey deme hakkım yok.
Knk adamda diyorki 88 numaranın pozisyon ile alakası yok nasıl ofsayt diyor

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,593
815
113
Ragner sen git halisahan da maçını oyna bu pozisyonları ezbere konuşma kardeşim 😄

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,674
2,157
113
Staddaydım yan hakemin kulağını sağır ettim erkan şerefsizinin hakemlik ünvanı elinden alınmalıdır

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
Knk adamda diyorki 88 numaranın pozisyon ile alakası yok nasıl ofsayt diyor
Bende şunu diyorum size. BEN KİMSEYE 88 NUMARA OFSAYTTA KESİN %100 DEMİYORUM İKİ OYUNCUNUN BİRİSİNİN OFSAYT OLDUĞUNA KARAR VERDİ HAKEM. BİLGİSAYARDAN DEMEKKİ ÇİZGİ ÖLE ÇEKİLDİ.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,813
26,218
113
Ulan ömer askere gitte bi nefes alalım yine birbirine düşürdün milleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...