- 4,228
- 3,703
- 113
Beyler dert ettiğiniz şeye bakın guetemala liginin yandan yemişi Türkiye ligi
Sonda GS li oyunculardan biri de kaleci olarak sayılıyor kardeşim no ofsayt yanibuyur 2 oyuncu ofsaytta ofsayt için topa değmelerine gerek yok topa yönelmeleri yetiyor. Koşma vb. Aktif pozisyondalar yani. Tşkler iyi aksamlar. Bilgilendirmem için teşekkür etmeyi +rep vermeyi unutma lütfen.
Ekli dosyayı görüntüle 292249
Daha bunu bilmiyor abk bi de uzun uzun yazıyorSonda GS li oyunculardan biri de kaleci olarak sayılıyor kardeşim no ofsayt yani
Knk aç izle akşam bak Erman hocada anlatır izle öğren yayıncı kuruşu çizgi bile çekmedi bunun neresi ofsayt sen bunu diyorsun galibaAnlatıcaklarım bu kadar istediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz. Direğe sarılma olayı bundan sonra gerçekleşen bir durum. Pozisyonun başlangıcı bu direğe sarılma veya nelsona faul hakkında konusmaya gerek yok cünkü başlangıçı ofsayt olmuş oluyor.
Guatemla liginde n3 var dost bilgi verirmisinBeyler dert ettiğiniz şeye bakın guetemala liginin yandan yemişi Türkiye ligi
Kendi kalesine gol Atan oyuncu için ofsayt kararı çıkıyor İnsan kafayı yer koyun gitsin tartisacak kadar önemli bir mevzu değil futbolGuatemla liginde n3 var dost bilgi verirmisin
Kanka öğrensin işte burda zırva yapmasın boşuna, her pozisyonda kaleci son adam sayılmadığını bilsinDaha bunu bilmiyor abk bi de uzun uzun yazıyor
Mr. Ukala bey.Kanka öğrensin işte burda zırva yapmasın boşuna, her pozisyonda kaleci son adam sayılmadığını bilsin
kardeşim 88 numaranın müdahalesi bile yok hareketlenme de yok sadece izliyorMr. Ukala bey.
Linki yukarıya bıraktım. Resimdede görebileceğin üzere. Kalecinin arkasında 2 kişi varsa senin dediğin oluyor 1 kişi varsa olmuyor. Lütfen sölediğin konular hakkında kaynak at ve öle hakaret et. Kaynaklarını atarsan haklıysan özür dilerim ben bu işinin piriyim demiyorum sadece araştırıp edindiğim bilgileri buraya atıyorum.How Does The Offside Rule Apply When The Goalkeeper Is Out? - Football Handbook
The goalkeeper rushes out to defend an attack. How does the offside rule apply in this case?footballhandbook.com
Ekli dosyayı görüntüle 292256
Güzel kardeşim tekrar söylüyorum, ya anlamıyorsun ya da salaga yatıyorsun. Birincisi 2 numaralı oyuncunun gol ile alakası yok. İkincisi hadi diyelim ki var, adam zaten Muslera’nın önünde değil ki.Mr. Ukala bey.
Linki yukarıya bıraktım. Resimdede görebileceğin üzere. Kalecinin arkasında 2 kişi varsa senin dediğin oluyor 1 kişi varsa olmuyor. Lütfen sölediğin konular hakkında kaynak at ve öle hakaret et. Kaynaklarını atarsan haklıysan özür dilerim ben bu işinin piriyim demiyorum sadece araştırıp edindiğim bilgileri buraya atıyorum.How Does The Offside Rule Apply When The Goalkeeper Is Out? - Football Handbook
The goalkeeper rushes out to defend an attack. How does the offside rule apply in this case?footballhandbook.com
Ekli dosyayı görüntüle 292256
Biri karambol, biri açık oyun ://///@redykaraca örnekleri çoğaltmam gerekirse sana göre bu pozisyonda ofsayt değil cünkü en gerideki adamdan çekilmemiş demi çizgi (EPL) maçından alıntı. Kalecinin arkasında 2 oyuncu varsa kalecinin arkasındaki ilk oyuncudan cekiliyor. Tek oyuncuda olmuyor. Tek oyuncuda olmuş olsa bu pozisyon ofsayt olmazdı.
Ekli dosyayı görüntüle 292257
12 yıllık futbol lisansım var adam benden daha bilgili ben susayım, duran oyuncuyu da ofsayt diye söylüyor 😄Adamın pozisyon la ilgisi yok 88 in 😂
Üslubunla nasıl biri olduğunu gösterdin. Lakin ben seni insan yerine koymaya devam edip cevap veriyim. Ben program değilim oraya çigi çizemem ben gördüklerim üzere ofsayt olabilecek 2 oyuncudan bahsediyorum. Bilgisayar ile 1cm sağda veya solda olsa bile görülebiliyor ofsaytta olup olmadığı. Ben 88 kesin ofsayt demiyorum demek ki bilgisayar onun önündekini önde görmüş yada 88 numarayı önde görmüş o konuda net birşey deme hakkım yok.Sen malmisin kardeşim 88 numaranın müdahalesi bile yok hareketlenme de yok sadece izliyor
Of tamam birader hala anlamak istemiyorsunÜslubunla nasıl biri olduğunu gösterdin. Lakin ben seni insan yerine koymaya devam edip cevap veriyim. Ben program değilim oraya çigi çizemem ben gördüklerim üzere ofsayt olabilecek 2 oyuncudan bahsediyorum. Bilgisayar ile 1cm sağda veya solda olsa bile görülebiliyor ofsaytta olup olmadığı.
Knk adamda diyorki 88 numaranın pozisyon ile alakası yok nasıl ofsayt diyorÜslubunla nasıl biri olduğunu gösterdin. Lakin ben seni insan yerine koymaya devam edip cevap veriyim. Ben program değilim oraya çigi çizemem ben gördüklerim üzere ofsayt olabilecek 2 oyuncudan bahsediyorum. Bilgisayar ile 1cm sağda veya solda olsa bile görülebiliyor ofsaytta olup olmadığı. Ben 88 kesin ofsayt demiyorum demek ki bilgisayar onun önündekini önde görmüş yada 88 numarayı önde görmüş o konuda net bişey deme hakkım yok.
Bende şunu diyorum size. BEN KİMSEYE 88 NUMARA OFSAYTTA KESİN %100 DEMİYORUM İKİ OYUNCUNUN BİRİSİNİN OFSAYT OLDUĞUNA KARAR VERDİ HAKEM. BİLGİSAYARDAN DEMEKKİ ÇİZGİ ÖLE ÇEKİLDİ.Knk adamda diyorki 88 numaranın pozisyon ile alakası yok nasıl ofsayt diyor