Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivasspor’un Gol İptali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,649
6,541
113
Galatasaraylı olupta , bu akşam biz hakkımızla üç puan aldık ben takımdan memnunum diyen var mı ki ? Böyle bir şampiyonluk içinize sinecek mi Galatasaraylılar ??
Aynen aldigimiz bu galibiyetle şampiyonluğu kutluyoruz simdi dost daha öncede bu tur seyler cok geldi takimlarin basina sen nie bu kadar vicdan meselesi yaptin ha ilerde şampiyon olursak benim içime sınar koca 1 sezonu bir maça silemem

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,386
13,945
113
Okan Buruk un en çok gelmesini isteyenlerdendim . Ama GS yi başakşehir sanıp golü atar atmaz defansa çekmesi kanser ediyor . Bugüne kadar gomisle bir yere geldi . Oyuna müdahaleleri zaten ofsayt. Umarım Galatasaray da olduğunu hatirlar

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Galatasaraylı olupta , bu akşam biz hakkımızla üç puan aldık ben takımdan memnunum diyen var mı ki ? Böyle bir şampiyonluk içinize sinecek mi Galatasaraylılar ??
Bu takım bu kadroyla fenerle maç yapsa 4 yer rahat berbat oynuyor ama hakem kesin satılık tı Sivas maçında ceza keserler buna 3 5 maç ortalık durulan kadar

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
975
610
93
ben gayet takımın oyunundan memnumum. verilen bir yanlış karardan koca sezon galatasarayın şampiyon olmamamsınımı bekleyelim:) ne saçma yorum

andres

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,616
1,764
113
OFSAYT VAR OFSAYT

andres

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,616
1,764
113
Maöı izleseniz zaten böyle bir soru sormazdınız , spiker de söyledi ofsaytt

yelkovan982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
436
83
Sivaslı futbolcular da ekmek yiyo bu işten . Yazık . İçime sine sine kutlarım şampiyonluğu diyor ..

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@tripoint sen benim söylediğinden bunumu anladım dostum şunu şöyle soyleyim 5 maç hakemler gs doğrarken neden kimse konusmuyorduda şimdi konuşma gereği duyuyor o zamanlar herkezin hoşuna gidiyordu o ne güzel hakemler alelen gs yi öldürüyor simd lider olunca herşey değişiyor neden acaba

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
Galatasarayın penaltıyı vermedi gerisi doğru karar nelsonu düşürdüğü pozisyon galatasaraya penaltı verilmesi gerekiyor. Gol iptali ofsayt doğru karar. Sacha boey sarı kart doğru karar. Başka soru varsa cevaplayabilirim?

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Maöı izleseniz zaten böyle bir soru sormazdınız , spiker de söyledi ofsaytt
Özeti izliyorum şimdi tekrar bakacağım sorun o da değil aslında hakemin golü neden iptal ettiği belli değil penaltı öncesi iptal doğru ama o ofsayt

yelkovan982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
436
83
Galatasarayın penaltıyı vermedi gerisi doğru karar nelsonu düşürdüğü pozisyon galatasaraya penaltı verilmesi gerekiyor. Gol iptali ofsayt doğru karar. Sacha boey sarı kart doğru karar. Başka soru varsa cevaplayabilirim?
😁😄😁😁😄😄

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@Ragnars dost farketmiyor sen ne kadar kendin birseyi anlatsanda insanlar doğru bildiğini anlıyor boşver kimseye birşey açıklamana gerek yok kim neyi nasıl anlamakistiyorsa öyle bilsin

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Aspordan bakın kabak gibi belli ofsayt olmadığı gs li oyunculardan itiraz bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...