Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivasspor’un Gol İptali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
buyur 2 oyuncu ofsaytta ofsayt için topa değmelerine gerek yok topa yönelmeleri yetiyor. Koşma vb. Aktif pozisyondalar yani. Tşkler iyi aksamlar. Bilgilendirmem için teşekkür etmeyi +rep vermeyi unutma lütfen.

Ekli dosyayı görüntüle 292249
Sen bence ya kadınsın ya da futbolu hiç bilmiyorsun. Zaten kaleci ve Galatasaraylı oyuncu olmak üzere 2 oyuncu geride. 2 numaralı oyuncu musleradan daha önde de değil?

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
Sen bence ya kadınsın ya da futbolu hiç bilmiyorsun. Zaten kaleci ve Galatasaraylı oyuncu olmak üzere 2 oyuncu geride. 2 numaralı oyuncu musleradan daha önde de değil?
Son adam kaleci sayılır Sacha boey yok orda kurallara göre onu saymıyacaksın bunu anladık okeyiz. Şimdi gelelim muslera mı önde 1 ve 2 numaralı oyuncular mı? Muslera yerde musleranın tek önde olabileceği uzvu elleri ellerde ofsaytta sayılmaz koldan omuz baslangıcından cizilir çizgi. O kadar küçük yeri görememe ihtimalimiz var insan gözüyle program ile yapılır ve karar verilir. İyi aksamlar tekrardan iyi forumlar.

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
Son adam kaleci sayılır Sacha boey yok orda kurallara göre onu saymıyacaksın bunu anladık okeyiz. Şimdi gelelim muslera mı önde 1 ve 2 numaralı oyuncular mı? Muslera yerde musleranın tek önde olabileceği uzvu elleri ellerde ofsaytta sayılmaz koldan omuz baslangıcından cizilir çizgi. O kadar küçük yeri görememe ihtimalimiz var insan gözüyle program ile yapılır ve karar verilir. İyi aksamlar tekrardan iyi forumlar.
Ek olarak 1 numaralı oyuncunun sağ omzuna bakarsan daha sağda olduğunu görebilirsin muslera yerdeyken omzunun daha önde olma ihtimali yok. Shaq gibi bir vücutu yoksa tabi :)

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Yok artık. Bu adam kaleci kaleci! Nasıl elleri ofsaytta sayılmaz.

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
Yok artık. Bu adam kaleci kaleci! Nasıl elleri ofsaytta sayılmaz.
Bu yazından sonra cevap vermiyorum ve konuyu terketme kararı alıyorum :) Senin dünyanda ofsayt çizgileri elden çiziliyorsa benim diyebilecek tek bir kelimem kalmıyor.

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Bu yazından sonra cevap vermiyorum ve konuyu terketme kararı alıyorum :) Senin dünyanda ofsayt çizgileri elden çiziliyorsa benim diyebilecek tek bir kelimem kalmıyor.
Elden cizilmese bile vucudu da sivasli oyuncunun gerisinde degil ki birader. Göz problemin mi var

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Lan yürü git aspordan 4 tane yorumcu profesyonel 15 dk bende izledim kare kare ofsayt ile alakası yok adam direğe sarılıyor zaten nasıl ofsayt 😂

babayigit20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
460
83
TEK KELİME İLE( R E Z İ L L İ K )
NOKTA.....Sonrada vay efendim marka değeriymiş..
Türkiye'de futbol adı altında yıllardır TİYATRO oynanmakta canı yanan bağırıyor ....

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,988
1,406
113
Lan yürü git aspordan 4 tane yorumcu profesyonel 15 dk bende izledim kare kare ofsayt ile alakası yok adam direğe sarılıyor zaten nasıl ofsayt 😂
Anlatıcaklarım bu kadar istediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz. Direğe sarılma olayı bundan sonra gerçekleşen bir durum. Pozisyonun başlangıcı bu direğe sarılma veya nelsona faul hakkında konusmaya gerek yok cünkü başlangıçı ofsayt olmuş oluyor.

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,025
7,082
113
Galatasaraylı olupta , bu akşam biz hakkımızla üç puan aldık ben takımdan memnunum diyen var mı ki ? Böyle bir şampiyonluk içinize sinecek mi Galatasaraylılar ??
ne şampiyonluğu kardeşim bu futbol ile ilk 3 e giremez bu vasat takım

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Anlatıcaklarım bu kadar istediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz. Direğe sarılma olayı bundan sonra gerçekleşen bir durum. Pozisyonun başlangıcı bu direğe sarılma veya nelsona faul hakkında konusmaya gerek yok cünkü başlangıçı ofsayt olmuş oluyor.
Ayrıca şunu da söyleyeyim 2 numaralı oyuncu önde olsa bile onun gol ile bir alakası yok ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...