Büyük lokma ye büyük laf etme6-1 Cimbom yenecek kimse boş yapmasın, torunu sabitleyin maç somu burdayım. Tüm Fenerliler ağlayacak. Birkaç atıştırın dost vardı 3-4 ay önce isimleri bende kalsın iddalara giriyorlardı FB şampiyon diye şimdi piyasada göremiyorum üzüyor 🤣Boşa dememişler büyük lokma ye büyük laf etme diye…
buryadamım forumda ayniAziz geldimi görüşürüz dostum
Bu 6.1 ne bro ney için dedin bunu?6-1 Cimbom yenecek kimse boş yapmasın, torunu sabitleyin maç somu burdayım. Tüm Fenerliler ağlayacak. Birkaç atıştırın dost vardı 3-4 ay önce isimleri bende kalsın iddalara giriyorlardı FB şampiyon diye şimdi piyasada göremiyorum üzüyor 🤣Boşa dememişler büyük lokma ye büyük laf etme diye…
Bencede fener 1-0 alır çağlar atar golüFener bır sekılde yener kırmızı da yese yener çok fazla gol da beklemeyın benden demesı kısacası bu macı tüpçü kazanacak uzak durun derım bu mactan
durdun mu birader DDDDD4-0 5-0 gibi skor bekliyorum eze eze alıcaz bu sene hakemler durduramadı galatasarayı galatasaray pes etmez.
helal valla futboldan gerçekten anlıyorsun fenerın o bır golünü de çağlar atar bence de belki gulecekler bıze hanı gs evinde en azından kaydetmeyecektir dusuncesı ile ama gerçekler acıdır dıyorum ya kazananan tüpçü olacak bu mactanBencede fener 1-0 alır çağlar atar golü
Buradayım abim şampiyonluk gösterileri için arkadaşlarla ne yapsak diye konuşuyordukGsliler nerede o fanatikler vardı puahaha Titanik gibi battilar sanırım