- 1,261
- 897
- 113
Yazık sakat galibaVideosuny izledim klasik kolpa delikanlı fenerliler 10 kişi 1 adama saldırıp yumruklamış
Yazık sakat galibaVideosuny izledim klasik kolpa delikanlı fenerliler 10 kişi 1 adama saldırıp yumruklamış
Ulan biz varken hiç biriniz yoktu tuttuğun takım her türlü alangirli işlerin içinde teröristler cirit atıyor hala kulübünde aw ne anlatıyon yok büyük takimmis da yok neymiş
Yahu bilader bizim o tarz işlerle işimiz olmaz Beşiktaş'ın hakkı yendigi kadar kimsenin hakkı yenmemistir fetosaray kadarda tarihimiz kirli değildir çok şükür fener soktu geçti size işte daha fazla muhattap olma soda iyi gelir sana
Benim etiket attığım adam cevap versin bana sen değil azını bozdurcaniz benim o olucak
Pestilini çıkardınız gönder bakalım 1 kilo Maraş cevizi yanında yiyelim dost4-0 5-0 gibi skor bekliyorum eze eze alıcaz bu sene hakemler durduramadı galatasarayı galatasaray pes etmez.
Doğru sen küfür etmeden yorum yapabilecek tiynette birisi değildin unutuyoruz bazen. Ben maç sonu Fenerli arkadaşlarımı tebrik ettim, iyi oynadılar kazandılar. Sahamızda derbi kaybettik neyin hazımsızlığı olacak ? Çıkar diğer maç kazanırız geçeriz. En çok fetö diye başkalarını kim suçluyorsa o fetöcüdür. Kendi yaptıklarını başkalarına atma sorunu işte bu da. Ülkenin yarısı fetöye "Hocaefendi" deyip taşaklarını yalarken benim arkadaşlarımın babaları suçsuz yere hapis yattı o oe'ları yüzünden haddini bil.Benim etiket attığım adam cevap versin bana sen değil azını bozdurcaniz benim o olucak
Sen eski nickini soyle ilkonce ona göre konuşalım sen başkalarıyla konusulan muhabbette beni alintilamasan böyle konuşmaz kimse sana sen tebrik etmiş olabilirsin ama bazı burada got arkadaşlar var GS yenilince adamlar 2 kelam makara geçince adamların ne anaları kaldı ne bacıları tabi banlandi gitti peki ozaman neredeydin o arkadaşlar bizlere anabaci küfür ederken sesin çıkmıyordu katip seniDoğru sen küfür etmeden yorum yapabilecek tiynette birisi değildin unutuyoruz bazen. Ben maç sonu Fenerli arkadaşlarımı tebrik ettim, iyi oynadılar kazandılar. Sahamızda derbi kaybettik neyin hazımsızlığı olacak ? Çıkar diğer maç kazanırız geçeriz. En çok fetö diye başkalarını kim suçluyorsa o fetöcüdür. Kendi yaptıklarını başkalarına atma sorunu işte bu da. Ülkenin yarısı fetöye "Hocaefendi" deyip taşaklarını yalarken benim arkadaşlarımın babaları suçsuz yere hapis yattı o oe'ları yüzünden haddini bil.
Reis sen ne diyorsun ben anlamadım ulan falan? Sana bi haller oldu. Ben sana bir şey demiyorum Galatasaraylıyım ve takımımı savunuyorum şampiyon olucaz bitti nokta.com. Ben oynanan topa bakarım gollere bakarım maçlara bakarım. Her takımda alangirli işler var kendinizi kandırmayın. Ben anlamadım sen Fb maçlarında neden bi sinirleniyorsun bi gururlanıyorsun falan yani?Ulan biz varken hiç biriniz yoktu tuttuğun takım her türlü alangirli işlerin içinde teröristler cirit atıyor hala kulübünde aw ne anlatıyon yok büyük takimmis da yok neymiş
Siz adamların bizlere anabaci soverken kılını kipirdatmadiniz şimdi mi efe oldunuz sesiniz çıkmıyordu senin bile o beni alıntılanan abi dediğin elemanada şöyle ziplatirim bana bişey yazma dahaReis sen ne diyorsun ben anlamadım ulan falan? Sana bi haller oldu. Ben sana bir şey demiyorum Galatasaraylıyım ve takımımı savunuyorum şampiyon olucaz bitti nokta.com. Ben oynanan topa bakarım gollere bakarım maçlara bakarım. Her takımda alangirli işler var kendinizi kandırmayın. Ben anlamadım sen Fb maçlarında neden bi sinirleniyorsun bi gururlanıyorsun falan yani?
Ben Efe falan olmadım efendi gibi konuşuyorum kimseye de bir şey yazmam sorunu olan kendi çözsün adam gibi konuşuyoruz diye herkes tepemize çıkıyor bundan sonra yok öyle hadi eyvallahSiz adamların bizlere anabaci soverken kılını kipirdatmadiniz şimdi mi efe oldunuz sesiniz çıkmıyordu senin bile o beni alıntılanan abi dediğin elemanada şöyle ziplatirim bana bişey yazma daha
İstediğin gibi konuş hiç problem değil benim konularıma benim yazdığım yere gelme yeterliBen Efe falan olmadım efendi gibi konuşuyorum kimseye de bir şey yazmam sorunu olan kendi çözsün adam gibi konuşuyoruz diye herkes tepemize çıkıyor bundan sonra yok öyle hadi eyvallah
Kral benim yazdığım yere gelme derken eğer konu senin konun değilse normal bi konuysa ben istediğim konuya girer istediğim konudan çıkarımİstediğin gibi konuş hiç problem değil benim konularıma benim yazdığım yere gelme yeterli
Benim konularıma dedimKral benim yazdığım yere gelme derken eğer konu senin konun değilse normal bi konuysa ben istediğim konuya girer istediğim konudan çıkarım
Psikolojik olarak GSnin heryeri titriyo şuan Konya beraberlik yettiği için beraberlige yatmazsa bencede yenicek gsyi ama konya yenerse biz berabere kalırsak şaşmazKonya galatasarayi yenecek fener şampiyon olacak tarafsız yorum