- 71,312
- 43,851
- 113
Kötü futbol sergiledik ama olsun her maç iyi olamayız Fenerbahçe’ye tebrikler
Feneri evinde yenemedikten sonra şampiyon olsan neolurBuradayım abim şampiyonluk gösterileri için arkadaşlarla ne yapsak diye konuşuyorduk
Kötü değil hakem yardım etmedi ondanKötü futbol sergiledik ama olsun her maç iyi olamayız Fenerbahçe’ye tebrikler
Ettiya daha napcak kırmızı versiKötü değil hakem yardım etmedi ondan
Korner için abi 😁 ama oda tutmadı 😁😁Bu 6.1 ne bro ney için dedin bunu?
Oda doğru 10 kişiyle lig boyunca her türlü tassagi geç ama yeneme fener taşak gectimi kötü oynadık aw yersenEttiya daha napcak kırmızı versi
Bi laf vardır büyük takımlar şampiyonluk ve başarılarıyla küçük takımlarda yendiği takımlarla övünürmüş. İstersek pendiğe yenilelim ben şampiyonluğuma bakarım reis gerisi umrumda değil çokta önemli değil 5 atsaydı da farketmezFeneri evinde yenemedikten sonra şampiyon olsan neolur
Aynen bol şanslarKötü değil hakem yardım etmedi ondan
3-0 yener Cimbomumfb 1-0 yener
Darılma gücenme her türlü tassagi geçiyorsunuz burada adamlarla mümkünse benim konularında gelme daha hadi bak isineAynen bol şanslar
Ulan biz varken hiç biriniz yoktu tuttuğun takım her türlü alangirli işlerin içinde teröristler cirit atıyor hala kulübünde aw ne anlatıyon yok büyük takimmis da yok neymişBi laf vardır büyük takımlar şampiyonluk ve başarılarıyla küçük takımlarda yendiği takımlarla övünürmüş. İstersek pendiğe yenilelim ben şampiyonluğuma bakarım reis gerisi umrumda değil çokta önemli değil 5 atsaydı da farketmez
Videosuny izledim klasik kolpa delikanlı fenerliler 10 kişi 1 adama saldırıp yumruklamışKendi sahasında yöneticileri dayak yemiş rakip takım başkanı senin başka yöneticini dayak yersin diye tehdit etmiş peşine diğerinin yakasına yapışmış teşekkürler derin gs