- 4,505
- 3,123
- 113
aynen. bizi bitirende kumar panzehirmizde kumaro zaman ilacimiz yok başkan ilaç olmadan da insan dusunur daha kötü olur
aynen. bizi bitirende kumar panzehirmizde kumaro zaman ilacimiz yok başkan ilaç olmadan da insan dusunur daha kötü olur
Bir düzlüğe giremedik ah bir girsek normale donse hayatimizaynen. bizi bitirende kumar panzehirmizde kumar
İşte farklılık budur. Belki konuyla alakası yok ama seni takdir ediyorum en azından denemeşsin iş kurmuşsun.Bazı insalar var risk almayi sevmez, sorumluluk almayı sevmez. Ben anlamıyorum gerçekten neden insanlar hayatları boyunca bir ev veya bir araba için çalışır, dünyada o kadar güzellik varken neden sığ düşünürler. Mesela amele de olsan bir evin bir araban olacak memur da olsan bir evin bir araban olacak belki vasifsiz işçiye göre 2+1 olmaz 3+1 olur arabanda 50tllik olmaz 100tllik olur ama hayatında yine bir değişiklik olmayacak. Bir şeyler yapacak, üreteceksin ki adamakılı yaşayasın. Orta halli olmayacaksın, kendi başına bir iş yapacak ya batacak ya çıkacaksın. Ortası yok. Ben böyle düşünüyorum.Sana 2 senede başıma gelen 2 tane olayı kısadan anlatayım. Telefon dükkanı açtım biriyle ortak bi şekilde anlaşamadık kapattık ve 20 bin içeri girdim sonra 1 buçuk yıl önce lokanta açtım pandemi süreci girdi onuda 9 ay önce kapattım 50 binde ordan içeri girdim ve 9 aydır işsizim şuan maddi olarak bitiğim.şimdi hayattan vazmı geçmeliyim aksine dahada üstüne gidiyorum başaramadı diyenlere haddini bildirmek için pusudayım. Yani işin özü mücadeleden vaz geçmeyeceksin.
allah acil şifa versin çok zor...Brnim bel ağrım var az önce uyandım yatakta dönmeye devam
Sen ne yaşıyon yat uyuYeminle kafam çok bulanık ya uyuyaklip oluversem diyorum uyurken Hiç huzurum yok bitiyorum daha da
aga nasıl uyuyaim bunca şeyin arasındaSen ne yaşıyon yat uyu
Sizinkiler dert değil siz dert görmemişsiniz halinize şükretmeyi bilmiyosunuzaga nasıl uyuyaim bunca şeyin arasında
halimiz mi kaldı umutSizinkiler dert değil siz dert görmemişsiniz halinize şükretmeyi bilmiyosunuz
Furkan dediğim gibi kendini bunaltiyosan psikiyatr a gideceksin ona kotuyum buna beterim dersen bir süre sonra kimse seni umursamaz kumardan açtığın yara için kotuyum oleyim diyosun kız arkadaşın varsa dikkatli ol gerçekleri söylüyorum bu şekilde ona yansitirsan seni sutlarhalimiz mi kaldı umut
ona durumlari hissetirmiyorum bile bi burasi var aga sıkıntımi paylaşabilecegimFurkan dediğim gibi kendini bunaltiyosan psikiyatr a gideceksin ona kotuyum buna beterim dersen bir süre sonra kimse seni umursamaz kumardan açtığın yara için kotuyum oleyim diyosun kız arkadaşın varsa dikkatli ol gerçekleri söylüyorum bu şekilde ona yansitirsan seni sutlar
Gelecek kaygısı var bir de unuttum yazmayıDersler, ödevler