Bitmedi mi bu bonus enişte
Bitmedi mi bu bonus enişte
NovaFinans kırdıOkadar zengin değiliz daha
Sana veririm gözü kapalı bonusu çevirmen içinKimseye güvenmeyin suistimal eden illaki çıkacaktır en güvenilir kumarbaz ölü kumarbazdır
sıkıntı yok yuzdeyuz guvence veriyorum arkadastan istedik 2k bakalım napacak, olmadı buradan dileniriz. olmadı ptesi babanneden calarizKimseye güvenmeyin suistimal eden illaki çıkacaktır en güvenilir kumarbaz ölü kumarbazdır
Talep et aciklamaya nova yazBitmedi mi bu bonus enişte
Ben almam veririm diodun az once yegenVersene 30 k karsiliksiz
Sağol dost eksik olma gözü kapatınca dikkat et cüzdanı da almayalımSana veririm gözü kapalı bonusu çevirmen için
Gel roll yap sen birak bu isleriBitmedi mi bu bonus enişte
Adam gibi adamsın dost helalsıkıntı yok yuzdeyuz guvence veriyorum arkadastan istedik 2k bakalım napacak, olmadı buradan dileniriz. olmadı ptesi babanneden calariz
500 den aşağı rol yapmıyoruz dayı atesliceksen yak bakalım bi dmGel roll yap sen birak bu isleri
Veririz sanada veririz faizli no problem biz öyle oyumuz var buyumuz var deyip para varken kaybolmuyoruz dayı baskalari gibi dayıBen almam veririm diodun az once yegen
2 k mi lazımbizde aldık 7k oldu bakiye 2k çarpılmak isteyen gönüllü dm atar
Oran sarti yok dedi canli bol sans
Aynen dost başka no denedim geldiBazen oluyor sistemde.Her siteden SMS geliyor
Tipobet ve fixbetten de bana SMS gelmiyor üye olamıyorum siteye.
Başka hat ile dene varsa eğer.
Faizli bide,ama dogru soyluyor kaybolmuyor hep burada yigidin hkki yigideVeririz sanada veririz faizli no problem biz öyle oyumuz var buyumuz var deyip para varken kaybolmuyoruz dayı baskalari gibi dayı
Estağfurullah reis düzgün bir insan olmasan burda okadar sevenin olmazSağol dost eksik olma gözü kapatınca dikkat et cüzdanı da almayalım
Çarpılmak istediniz galiba hocam o kadarda dedik neyse sizi kırmayız2 k mi lazım