- 25,670
- 23,771
- 113
2 adim yapiosun 500 umu geri veriyosun faizsiz 2 adim500 den aşağı rol yapmıyoruz dayı atesliceksen yak bakalım bi dm
2 adim yapiosun 500 umu geri veriyosun faizsiz 2 adim500 den aşağı rol yapmıyoruz dayı atesliceksen yak bakalım bi dm
Beni carparsin 2 dakka sonra hesabına girmeye calistigin zaman başka forumda başarılar yazısını görürsün Joe😂Çarpılmak istediniz galiba hocam o kadarda dedik neyse sizi kırmayız
Sezar ın hakkı sezarın dı hani dostFaizli bide,ama dogru soyluyor kaybolmuyor hep burada yigidin hkki yigide
Öyle isme gelen alır dayıFaizli bide,ama dogru soyluyor kaybolmuyor hep burada yigidin hkki yigide
vay be en son bu 15k geldiğinde yapmadık bunu 2k da yapcaz 2k ya ban yeriz oda güzel 😅Beni carparsin 2 dakka sonra hesabına girmeye calistigin zaman başka forumda başarılar yazısını görürsün Joe😂
Para kuculdumu Risk buyur Joe koç sözü buvay be en son bu 15k geldiğinde yapmadık bunu 2k da yapcaz 2k ya ban yeriz oda güzel 😅
Gelmezse 500 borç yazmayasın çeteleye2 adim yapiosun 500 umu geri veriyosun faizsiz 2 adim
Veren adami sewerim cimri adami sewmem surda 2,3 kisi forumu ayakta tutuyoSezar ın hakkı sezarın dı hani dost
Eyvallah dostum sağolEstağfurullah reis düzgün bir insan olmasan burda okadar sevenin olmaz
Yahu ne rolü al parayı çekil kenaraGelmezse 500 borç yazmayasın çeteleye
Yaz hadi yogun bir adamim benGelmezse 500 borç yazmayasın çeteleye
Kim onlar 😂😂Veren adami sewerim cimri adami sewmem surda 2,3 kisi forumu ayakta tutuyo
Bırak bu işleri joe parayla küçülcek adam değil dostPara kuculdumu Risk buyur Joe koç sözü bu
Gorucem o kuponlari cimere sikayet ederim leopar besliyo derimYahu ne rolü al parayı çekil kenara
Yazdık dayı oraya payfixini bırakta kazanırsak 500 ü geri atarızYaz hadi yogun bir adamim ben
AslaBırak bu işleri joe parayla küçülcek adam değil dost
Valla buraya ilk üye oldum günden şu güne kadar açtığım rolü burda 2018 den üye olmuş bi adam benden az açmış ama mesaj sayısı uçuk yiyici çok verici az.Veren adami sewerim cimri adami sewmem surda 2,3 kisi forumu ayakta tutuyo
o dümendi be bana eklemediler öyle konu olsun diye yazdım açlık çok kötü bişeyAsla
İnsan kendi kendini küçültür dost paramız 7 k mi şimdi