Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotella 1K Deneme Bonusu -"Bu Haftaya Özel" - 2K Yatırımlı

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,631
2,691
113
Bu ve bunun gibi ajaxbet falan Bornova’da doğulu bir tayfa var onların elinde . Çekim aldım diyenlerde mahallenin çocuğu . İçlerinde volkan diye biri var sülüğün teki . Çekim yaptım diyenlerin nedense hiç biri çekimi paylaşmamış . Bilgi bu kadardı sağlıcakla
Mağdur mu oldun dost bu siteden

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,035
458
83
Yok kral olmadım kısmen tanıyorum kimlerin yönettiğini de biliyorum sayılır
Kardeşim herkes ödemesini almış bukadar ödeme yapan bı site senin söylediğin gibi olamaz okadar kişi yalan atacak halleri yok yani ki bı hesap etsen milyonlar eder ödemeleri

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
346
63
Bu ve bunun gibi ajaxbet falan Bornova’da doğulu bir tayfa var onların elinde . Çekim aldım diyenlerde mahallenin çocuğu . İçlerinde volkan diye biri var sülüğün teki . Çekim yaptım diyenlerin nedense hiç biri çekimi paylaşmamış . Bilgi bu kadardı sağlıcakla
Konuyu okumadan bol.keseden sallıyorsun..çekim yapan herkes görsel attı bende attım..40 sayfa konu var sonradan konuya dahil olup saçma sapan konuşmak gerçekten bir bitmediniz.

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Deneme bonus kazanclarinin %85 payı novasky adli üyeye gittiği için deneme bonusumuz durdurulmuştur

Slotella yönetim

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Tüm forumun bornovada bi mahalle çocuğunu öğrendik, ben de şu an farkettim bornovada yaşadığımı. Teşekkür ederim kral.

Önceki sayfalara gidip g*t olmak serbest çekim paylaşım görsellerinden. Ha evet hepimiz dolandırıcıyız senin için bu konuyu açtık, sendeki 2k'yı da aldıktan sonra yurtdışına kaçacağız. :D

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,631
2,691
113
Ulan tam yatiriyordum ki vazgectim kullandım şikayet varda mağdur çok

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,035
458
83
Kim yalancı kim doğrucu bitaraf Bornova bı taraf lasvegas kime guvenecegimizi şaştım kim yalan atiyosa ebesine