- 20
- 6
- 3
ödeme yapıyor dostlar canlı destek ipleyip cevap vermiyor ama dün aksam 4 saatten fazla bekledim ama ödeme yaptı 1.5k
@kadirkartal sen yaptigını cidden begeniyormusun dostödeme yapıyor dostlar canlı destek ipleyip cevap vermiyor ama dün aksam 4 saatten fazla bekledim ama ödeme yaptı 1.5k
Nolduki dost@kadirkartal sen yaptigını cidden begeniyormusun dost
O sitede tanidik var dost kendisi icin 6 7 saat ugrastik odemesini gondersinler die odemesini gonderdirttim dun gece yazdigimda odeme g3lmedi dedi bib75 tl icin ayip valaha yaNolduki dost
Bana ulas dost alamassanYatırım yapıp Talep verdik bakalım 🤔 Ekli dosyayı görüntüle 521600
tamam 🙏Bana ulas dost alamassan
Konuyu acan adama yardimci olduk parasini gonderdik yaptigi ayopti amatamam 🙏
Tamamdır bekliyorum şuanKonuyu acan adama yardimci olduk parasini gonderdik yaptigi ayopti ama
Kullanici adini soylermisinTamamdır bekliyorum şuan
RslrslnKullanici adini soylermisin
Tamam dostRslrsln
senin ödeme geldi mi hocamYatırım yapıp Talep verdik bakalım 🤔 Ekli dosyayı görüntüle 521600
İşlemde gözüküyor halasenin ödeme geldi mi hocam
benimde öyle. 1 saat oldu, ne zaman ödeyecekler. piyasadan para carpmak için mi yapmışlar acabaİşlemde gözüküyor hala
😀😀😀 bir kaç arkadaşın ödenmiş. Beklemekten başka çaremiz yok 😀benimde öyle. 1 saat oldu, ne zaman ödeyecekler. piyasadan para carpmak için mi yapmışlar acaba
Dost ilettim bizzar biraz gecikme olacak😀😀😀 bir kaç arkadaşın ödenmiş. Beklemekten başka çaremiz yok 😀
gecikme derken,Dost ilettim bizzar biraz gecikme olacak