- 14,449
- 7,863
- 113
Çay var icersen,slot var gelirsen @dLkyLmzZz
4 saat önce bilincim yerinde değildi zaten hayata iyi bi sövmüştümAga sen şansa yaşıyon
genclik yillarimda yasadiklarim geldi aklima topum kucukken inşata kacmıştı sonrasini hatirlamiyorum🥲🥲🥲Olm sen iyi değilsin bak skekdkkwodlwppdprğf
Topum’dan sonra virgül yoksa sıkıntı vargenclik yillarimda yasadiklarim geldi aklima topum kucukken inşata kacmıştı sonrasini hatirlamiyorum🥲🥲🥲
Eleman tüm tuşlara basıp bütün kadın üyelere yazıyo harbi azimli helalke@Poyrim gel buraya
Bununla ilgili bi şarkı vat tam senlikgenclik yillarimda yasadiklarim geldi aklima topum kucukken inşata kacmıştı sonrasini hatirlamiyorum🥲🥲🥲
Devrekli sal aga şu forumdaki kadınları@Poyrim gel buraya
O zamanlar kimliğim yoktu kumar içinde hat lazımdı oda oynuyordu kumar o slot oynardı bir gün geldi hat alak dedi sana kimlik yok dedim benim üstümden alalım faturasız hatta ne yapabilirsin ki dedi tamam dedim bendeinşatta nasıl bir aktivite içindeydiniz aga kafamda deli sorular var suan aydinlat beni
O zaman da mı kimliğini kaybettin naptın agaO zamanlar kimliğim yoktu kumar içinde hat lazımdı oda oynuyordu kumar o slot oynardı bir gün geldi hat alak dedi sana kimlik yok dedim benim üstümden alalım faturasız hatta ne yapabilirsin ki dedi tamam dedim bende
virgül var hatta iki tane ahanda🍒 böyle büyle şans toplarimda var jdjdjdndTopum’dan sonra virgül yoksa sıkıntı var
soylede dinliyemm jdjdBununla ilgili bi şarkı vat tam senlik
Yok o zamanlar vardi acil di işimiz eskisehirden istanbula gittigdikO zaman da mı kimliğini kaybettin naptın aga
soylede dinliyemm jdjd
anladim agacım hayirlara vesile olsunO zamanlar kimliğim yoktu kumar içinde hat lazımdı oda oynuyordu kumar o slot oynardı bir gün geldi hat alak dedi sana kimlik yok dedim benim üstümden alalım faturasız hatta ne yapabilirsin ki dedi tamam dedim bende
Hepsi fesat bunların yaw forumu mahvettiler, herşeyi belaltina cekiolarSaat 3ten sonra foruma girmek çok tehlikeli ak