- 2,601
- 1,188
- 113
HayırlısıCevabını yazsam roman olur
HayırlısıCevabını yazsam roman olur
Sizin neydi ki ayrılık gerekcenizHayırlısı
Hayat şartları diyelim tam anlamıyla ayrıldıkta değildi değişik bi önemi yokmuş zatenSizin neydi ki ayrılık gerekceniz
Katarsise çevirdin burayı awHayat şartları diyelim tam anlamıyla ayrıldıkta değildi değişik bi önemi yokmuş zaten
cikar icin cano menfaat baska bise degil seven insan her seyi goze alirYani sevmemiş aslında mı demek istiosun
@dLkyLmzZz bak avratlarla erkeklerin kafa böyle çalışıyor,biz pes etmelerine karsiyiz eger sevdilerse, kadınlar hemen kabullenme derdindecikar icin cano menfaat baska bise degil seven insan her seyi goze alir
Ama bilion herkes biliyor orda demi dillere destandık aq neler yaptı benim için hepsi mi yalandı lan o kadar zamancikar icin cano menfaat baska bise degil seven insan her seyi goze alir
O an şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmış, doldurmuş zamanınıAma bilion herkes biliyor orda demi dillere destandık aq neler yaptı benim için hepsi mi yalandı lan o kadar zaman
Ama sen bizi bilmion görmedin ya öyle küçük bişey değildi ki herkesin dilindeydi onun beni ne kadar sevdiği neler yaptı benim için ya şimdi aksini düşünmek çok zor hiç inandırıcı gelmiyor kabullenemiyorum hiç@dLkyLmzZz bak avratlarla erkeklerin kafa böyle çalışıyor,biz pes etmelerine karsiyiz eger sevdilerse, kadınlar hemen kabullenme derdinde
Aylarca yıllarca bunu yapamaz ki insan ya ne bilim demek ki öyleymiş ne kadar inanmak istemesem deO an şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmış, doldurmuş zamanını
Bide sensin avrat kadın kadın@dLkyLmzZz bak avratlarla erkeklerin kafa böyle çalışıyor,biz pes etmelerine karsiyiz eger sevdilerse, kadınlar hemen kabullenme derdinde
Harbi öyle oldu 😄Katarsise çevirdin burayı aw
Yahu bizde oyleydik işte,aradan 2 sene geçti hâlâ hergun hatiralarla yaşıyorum, hele pandemi dönemi tam bize yaramıştı, yediğimiz içtiğimiz hiç ayri gitmiodu,ama bunlara ragmen çekip gidip,yeni sevgili yapabilen insan senin kadar sevmemistir o dönemi doldurmuştur zaten,ulan sevse gözü baska bi insan görür mu be,iyicene tepem atti şimdi, yas tutar köpeğin olur,gurur dusunmez boş seyler icinAma sen bizi bilmion görmedin ya öyle küçük bişey değildi ki herkesin dilindeydi onun beni ne kadar sevdiği neler yaptı benim için ya şimdi aksini düşünmek çok zor hiç inandırıcı gelmiyor kabullenemiyorum hiç
Haklısın. Tamam abi sustum sakin ol 😄Yahu bizde oyleydik işte,aradan 2 sene geçti hâlâ hergun hatiralarla yaşıyorum, hele pandemi dönemi tam bize yaramıştı, yediğimiz içtiğimiz hiç ayri gitmiodu,ama bunlara ragmen çekip gidip,yeni sevgili yapabilen insan senin kadar sevmemistir o dönemi doldurmuştur zaten,ulan sevse gözü baska bi insan görür mu be,iyicene tepem atti şimdi, yas tutar köpeğin olur,gurur dusunmez boş seyler icin
cano kafaya takmicaksin insan oglu cig sut emmis kosene cekilceksin sana deger vermeyene sen deger vermicen ornek veriyim benim 2 yillik iliskim oldu kiza bagirip cagiriyorum iliski normal seyrinde dedim ben ayrilmak istiyorum ayrildik unutamadim geri dondum kiz degil ben onun pesinde kosuyorum bazi seyleri salacaksin zamanla goreceksin bazi seylerin zamana ihtiyaci var 5 yil beraber olduk kiz kanser oldu caniyla cebellesiyor elimden bise gelmiyor ki yapayim ama hep yanindayim diyorum ya seven insan birakmaz ne olursa olsun Allah hastalik olum.vermesin kimseye minnet etme cekil kosene izle geliyosa sevmistir kopek cek gelmiyosa sevmemistir menfaati vardir cikar gozetmistir ask da gurur olmazAma bilion herkes biliyor orda demi dillere destandık aq neler yaptı benim için hepsi mi yalandı lan o kadar zaman
Mesela saatini filan bıraktırirdim bulustugumuzda, ya da ne bilim neyi varsa, geceleri o esyalara sarılıp uyurdum,yani o şeylerden buralara,diyecegim şu ki, ikimizde bizim kadar sevmedigini bilip avutmaliyiz kendimizi, değecek insan olsalardi yanımızda olurlardi zaten, şimdi .. üstünde ceviz kiriolar biz acısını cekiyorizHaklısın. Tamam abi sustum sakin ol 😄
Yok zaten Gelmesin gelse de olmaz artık. Çok üzüldüm 😔 sabır diliyorum sana da çok zor olmalı gözünün önünde eriyip gitmesicano kafaya takmicaksin insan oglu cig sut emmis kosene cekilceksin sana deger vermeyene sen deger vermicen ornek veriyim benim 2 yillik iliskim oldu kiza bagirip cagiriyorum iliski normal seyrinde dedim ben ayrilmak istiyorum ayrildik unutamadim geri dondum kiz degil ben onun pesinde kosuyorum bazi seyleri salacaksin zamanla goreceksin bazi seylerin zamana ihtiyaci var 5 yil beraber olduk kiz kanser oldu caniyla cebellesiyor elimden bise gelmiyor ki yapayim ama hep yanindayim diyorum ya seven insan birakmaz ne olursa olsun Allah hastalik olum.vermesin kimseye minnet etme cekil kosene izle geliyosa sevmistir kopek cek gelmiyosa sevmemistir menfaati vardir cikar gozetmistir ask da gurur olmaz
Daha çok yeni benimki zamanla öğrencm bununla da yaşamayı nelere alışmadık ki zatenMesela saatini filan bıraktırirdim bulustugumuzda, ya da ne bilim neyi varsa, geceleri o esyalara sarılıp uyurdum,yani o şeylerden buralara,diyecegim şu ki, ikimizde bizim kadar sevmedigini bilip avutmaliyiz kendimizi, değecek insan olsalardi yanımızda olurlardi zaten, şimdi .. üstünde ceviz kiriolar biz acısını cekiyoriz
yani dusun sevdigin bir gun degil her gun ölüyorYok zaten Gelmesin gelse de olmaz artık. Çok üzüldüm 😔 sabır diliyorum sana da çok zor olmalı gözünün önünde eriyip gitmesi