Ben buralardayım kumar bataklıgında sürünmeye devam. DKankiii nerelerdesin yiaaa özlettin
Ben buralardayım kumar bataklıgında sürünmeye devam. DKankiii nerelerdesin yiaaa özlettin
Heh bu cümleden gider şimdi, bunu soylemen için reelde ne tür insanlardan neler geldi başınaSanaldan başka eğlenilecek pek bi hayat yok o yüzden salla
Ouffgf en sevdiğim keşkeeee benim olsaaa 😄Ben buralardayım kumar bataklıgında sürünmeye devam. D
Nazar boncugumu takıp geldim 😀😀Ouffgf en sevdiğim keşkeeee benim olsaaa 😄
Mıknatıs gibiyim nerde bok gibi insan var cins türünün tek örneği çekiyorumHeh bu cümleden gider şimdi, bunu soylemen için reelde ne tür insanlardan neler geldi başına
Vurdun o zaman 😄Nazar boncugumu takıp geldim 😀😀
Hatunluk candır ya,babet giyer narin ayaklarına, saçlarını duzlestirir, içeriden kopçesi filan belli olur offO çok hatunumsu benlik değil 😄
Vallahi sövmeye hazırlanıyordum bu nasıl bir şaka 😄1xbet cekimim geldi tskler
Çekim paylasci geldi sandım korktum 😅1xbet cekimim geldi tskler
Avrat ne a... Kadın
Sütlaça sovulur muuuVallahi sövmeye hazırlanıyordum bu nasıl bir şaka 😄
Aldatılmak vs mi bu bok gibi insanların yaptıklariMıknatıs gibiyim nerde bok gibi insan var cins türünün tek örneği çekiyorum
Spordan başka bişi tercih etmiyorum genelde yazında terlik olur sandalet olur hayatta öyle rahatımı bozacak şeyler yapmam ev topuzu neyime yetmiyor 😄Hatunluk candır ya,babet giyer narin ayaklarına, saçlarını duzlestirir, içeriden kopçesi filan belli olur off
Baktım konuşmalarda eksik bseyler var buymusÇekim paylasci geldi sandım korktum 😅
Çekimim geldi yazınca çekim paylaş sandım 😄Sütlaça sovulur muuu
Ashjsjsjsjs
Manyah iyi güldüm amaBaktım konuşmalarda eksik bseyler var buymus
Ayy sandalet olur mu ya 😔😔🤢🤢, parmaklar portluyo böyle leş gibi hahah😅😅, seni saglam silkelemek lazım, böyle ele alip maxwin duygusunu verecek bi deger katicak ortam lazım 😅😅Spordan başka bişi tercih etmiyorum genelde yazında terlik olur sandalet olur hayatta öyle rahatımı bozacak şeyler yapmam ev topuzu neyime yetmiyor 😄
Adamlar heryerde aga biktirdilar 😅😅😅Baktım konuşmalarda eksik bseyler var buymus