- 2,601
- 1,188
- 113
35.5 nereye portlucek a... 😁 Yok gibi bişiAyy sandalet olur mu ya 😔😔🤢🤢, parmaklar portluyo böyle leş gibi hahah😅😅, seni saglam silkelemek lazım, böyle ele alip maxwin duygusunu verecek bi deger katicak ortam lazım 😅😅
35.5 nereye portlucek a... 😁 Yok gibi bişiAyy sandalet olur mu ya 😔😔🤢🤢, parmaklar portluyo böyle leş gibi hahah😅😅, seni saglam silkelemek lazım, böyle ele alip maxwin duygusunu verecek bi deger katicak ortam lazım 😅😅
Düğün mü varmış bensiz olmaz 😁Düğün ne zaman
Tamam işte şöyle güzel bi babet mis yada topuklu mis😅, gecede pijama degil saten gecelik, bak o zaman asosyal slotcu hatun yerine afet mi geliyor gör 😅😅35.5 nereye portlucek a... 😁 Yok gibi bişi
6 sayfa okumayım dedim 😁Düğün mü varmış bensiz olmaz 😁
Amin 😄Allah kimseyi forumdan birine aşık olup kız düşürmeye çalışıcak kadar abaza yapmasın amin
Konuşan yok başka meydan bana kaldı,seni açtım işte 😅😅Yok niye hep bu soru soruyor anlamadı ben dur düşünüyorum sana hokkalı bi soru 😄
Doğal afetim teşekkürler 😄 iyi böyleTamam işte şöyle güzel bi babet mis yada topuklu mis😅, gecede pijama degil saten gecelik, bak o zaman asosyal slotcu hatun yerine afet mi geliyor gör 😅😅
Sully konumumuz yakın hatirliosan ona göre, çay ismarlamak zorunda kalmiyimAllah kimseyi forumdan birine aşık olup kız düşürmeye çalışıcak kadar abaza yapmasın amin
Ünlü olmayan taşlardan yani hahahDoğal afetim teşekkürler 😄 iyi böyle
Farkederse kahrolayımSully konumumuz yakın hatirliosan ona göre, çay ismarlamak zorunda kalmiyim
Üfffff irkek yiaaaaaFarkederse kahrolayım
@dLkyLmzZz de gelirse çay ismarlarim,bari giden paraya degsinFarkederse kahrolayım
Aman iyi ki az eğlenelim dedik ben gidiom 😄@dLkyLmzZz de gelirse çay ismarlarim,bari giden paraya degsin
Ben daha önce gittim.Aman iyi ki az eğlenelim dedik ben gidiom 😄
Dilek yılmazzz nerdeÜfffff irkek yiaaaaa