- 2,601
- 1,188
- 113
NerdeDilek yılmazzz nerde
NerdeDilek yılmazzz nerde
Instagram da 3 z le miDilek yılmazzz nerde
Öyle kadinsan bu dünya böyle 😅😅😅😅😅😅Niye her yüzüne güleni yanlış anlıyor bu insanlar ben gülmeyi seviyorum herşeye gülerdim mesela. Napalım istediğimiz gibi içimizden geleni yapmayalım mı yanlış anlaşılcaz diye anlamıyorum ki
Nirde
Beni bir daha şaşırtıyım dur 😄 hayatımda bir yada iki kere açtım onu da networkte kullandım 😁 insta da yok yaniInstagram da 3 z le mi
OkNiye her yüzüne güleni yanlış anlıyor bu insanlar ben gülmeyi seviyorum herşeye gülerdim mesela. Napalım istediğimiz gibi içimizden geleni yapmayalım mı yanlış anlaşılcaz diye anlamıyorum ki
Öldü
Sana demiom yanlış anlama bizi çaya götürecek arkadaşa
Vala biraz öyle oldu gibiMakara yapmayada gelmiyor desenize
Instagram da 1 tane z yokki 3 nerden olsunInstagram da 3 z le mi
Helal dost kitabın ortasından konuştunAllah kimseyi forumdan birine aşık olup kız düşürmeye çalışıcak kadar abaza yapmasın amin
İstediğiniz çay olsun be yakın olan varsa gelsin kahve benim ben çaycıyım 😂😂Vala biraz öyle oldu gibi
Oradan muhabbet yürür ilerler diye bişey benim aklımdan gecmemistiSana demiom yanlış anlama bizi çaya götürecek arkadaşa
Allah tahsilâtını artırsın
sjhdhddbAllah kimseyi forumdan birine aşık olup kız düşürmeye çalışıcak kadar abaza yapmasın amin
düz duvara tırmanıyorHelal dost kitabın ortasından konuştun
Yok ya ben gerçekten yanlış anlamadım ama insanlar böyleOradan muhabbet yürür ilerler diye bişey benim aklımdan gecmemisti
Çok sonuç çıkmıştı zatenInstagram da 1 tane z yokki 3 nerden olsun