- 16,126
- 3,870
- 113
Ellemen Mustafa’ya dokunmannn 😁
degilsin bebisimBak isde ya şimdi niye öyle dedin ben oylemiyim
Üzüldüm 🤣🤣Çok pardon 😄
Doğruları mı duymak istersin istediğini mi duymak 😄Bak isde ya şimdi niye öyle dedin ben oylemiyim
Buna kızdımyaa şu göz kırpışa bak aman yarrabi yagmur gibi oldum bi uzerimi degisitirim ben en iyisi 🤤
Yenga elleme abime 😁Eli yüzü düzgün eline erkekeli değmemiş gelin adaylarını beklio 😄
Beni araya aldılar 🤣Ellemen Mustafa’ya dokunmannn 😁
Bebişim derken 🤔degilsin bebisim
Abim yakışıyor mu sana bu laflardegilsin bebisim
Temas sevmiom ben 😁 ellemem abineee 😄Yenga elleme abime 😁
kadir sweet bonanzada 4 şeker gelirde 50tl betten ama bişi ödemez bilirsin o sahneyi. işte tam olarak boyle bir yuz ifadesi olucak birazdan ayanaya bakinca. agacim ben erkegim 🥲Buna kızdım
Doğruları duymak isterim ama dışardan nasıl biri göründüğümu bilen biriyim o yüzden akit gelsin ama öyle biri değilim ictendeDoğruları mı duymak istersin istediğini mi duymak 😄
Ashjsjsjjskadir sweet bonanzada 4 şeker gelirde 50tl betten ama bişi ödemez bilirsin o sahneyi. işte tam olarak boyle bir yuz ifadesi olucak birazdan ayanaya bakinca. agacim ben erkegim 🥲
Ön yargılı değilim tanımıom ne diim 😄Doğruları duymak isterim ama dışardan nasıl biri göründüğümu bilen biriyim o yüzden akit gelsin ama öyle biri değilim ictende
Zaten otogarda yatmaktan beli ağrıdı kuzumunTemas sevmiom ben 😁 ellemem abineee 😄
aaaaaaasssKendi kendimin tabi ki 😅
umut iyidir bazen bazende hüsran🛀 ndnzhxnxhbshxhznxAshjsjsjjs
Otogar ne alaka gıZaten otogarda yatmaktan beli ağrıdı kuzumun
Git yürü sen call centerna 😄aaaaaaasss
Deve