- 2,664
- 1,418
- 113
Her zaman erkek selamı 🤣tmm brom o zaman kafa selamı ama yanak yanak opusmucez kafalar tokalaşcak sadecee 👀
Her zaman erkek selamı 🤣tmm brom o zaman kafa selamı ama yanak yanak opusmucez kafalar tokalaşcak sadecee 👀
gecmis ola bro polise git kalcak yer buluolar bende izmirde başima geldi soyuldum kimsesizlerin kaldigi bi yer vardi 4gun orda kaldim polis ilgileniorNormalde bu konuyu açmak istiyorum çünkü gereksiz insanlar gereksiz muhabbet yapıyor ve gereksiz triplere giriyor. Ben Kars'a geldim bı arkadaşın yanına dolandirildim cebde beş kurussuz kalinca otogarda kaldım olay bu
Offf bayılırım canm çekticikofte durum ekmek cok nadir yerim .d ekmek yemeyin 😄😄😄
Geçmiş olsunNormalde bu konuyu açmak istiyorum çünkü gereksiz insanlar gereksiz muhabbet yapıyor ve gereksiz triplere giriyor. Ben Kars'a geldim bı arkadaşın yanına dolandirildim cebde beş kurussuz kalinca otogarda kaldım olay bu
Yok ya ben öyle ağız eymeyi sevmiyorum böyle şimdi oradan biri döner cins cins imalı imalı bakar ayar olurum oyuzden boylesi daha iyi hem nefside terbiyeliyorgecmis ola bro polise git kalcak yer buluolar bende izmirde başima geldi soyuldum kimsesizlerin kaldigi bi yer vardi 4gun orda kaldim polis ilgilenior
Dün seni sordu Tg grubunun birinde bende anlamadımNe alaka
Tg grubu ne alakaDün seni sordu Tg grubunun birinde bende anlamadım
Bende bilmiyorum 🤷♂️Tg grubu ne alaka
SallaBende bilmiyorum 🤷♂️
O ne kız
Kupon 😂O ne kız
Haa ahahahKupon 😂
Maç bakıyorum 😄Haa ahahah
😁Allahdan reva mı bu be mayisa girecez nasıl bir memleket burası ya
Ekli dosyayı görüntüle 517334
BolşansMaç bakıyorum 😄