- 31,888
- 13,783
- 113
Goronalısın sen elleme ellediqin yer batıoTemas sevmiom ben 😁 ellemem abineee 😄
Goronalısın sen elleme ellediqin yer batıoTemas sevmiom ben 😁 ellemem abineee 😄
otogarda nie yatio laaZaten otogarda yatmaktan beli ağrıdı kuzumun
Hiç az değilsin varya 😄umut iyidir bazen bazende hüsran🛀 ndnzhxnxhbshxhznx
Duş niye atıyorsun 😁umut iyidir bazen bazende hüsran🛀 ndnzhxnxhbshxhznx
Vala öyle laGoronalısın sen elleme ellediqin yer batıo
Ben demem olmaz ☺otogarda nie yatio laa
Ben sana kızsın demedim ki yada seni kız olarak görecek bir harekette yaptığımı düşünmüyorum yada sebinkiz sandiracak bir laflarda soylemedim farkındaysan sadece goy goy makara yapıyorum 🤣🤣 sen şimdi niye bu moda girdin ağam onu anlamadım nerden bu kanıya vardın 🤣kadir sweet bonanzada 4 şeker gelirde 50tl betten ama bişi ödemez bilirsin o sahneyi. işte tam olarak boyle bir yuz ifadesi olucak birazdan ayanaya bakinca. agacim ben erkegim 🥲
Gafam aqrıdı salmıoda beni🤣Git yürü sen call centerna 😄
nabim form sitesi bura . umut işte dusunsene kahvede aşk ararken arkadaki dayılarin totona pandik atmasi komik olurdu ahanda tam boyle bisi yasattim kadire jfndjxHiç az değilsin varya 😄
Şimdi dememiş halin bumu😄Ben demem olmaz ☺
Anlamadim fakat neden bu triplere girdin şimdi 🤣umut iyidir bazen bazende hüsran🛀 ndnzhxnxhbshxhznx
Bende bu kafadan istiom ne yion ne içion dm gel 😄LEVERKUSEN SAMPİYONLUK MACİNA CİKİYOR DEPLASMAN kumeye dusmemek icin cikiyor 26 28 mactir yenilmeyen leverkusen bu aksam sampiyonlugunu ilan edemeyebilir depin oran 15 .d 200 tl gozden cikarin 0.2 cifte 4.60 oran yada direk yener 15 orandan gomulun derim ben attim belki donus olur
Laaağğğnnnn ahahahahahanabim form sitesi bura . umut işte dusunsene kahvede aşk ararken arkadaki dayılarin totona pandik atmasi komik olurdu ahanda tam boyle bisi yasattim kadire jfndjx
Oha yarım saat ne dio la harbi merak ettmGafam aqrıdı salmıoda beni🤣
tmm brom o zaman kafa selamı ama yanak yanak opusmucez kafalar tokalaşcak sadecee 👀Ben sana kızsın demedim ki yada seni kız olarak görecek bir harekette yaptığımı düşünmüyorum yada sebinkiz sandiracak bir laflarda soylemedim farkındaysan sadece goy goy makara yapıyorum 🤣🤣 sen şimdi niye bu moda girdin ağam onu anlamadım nerden bu kanıya vardın 🤣
cikofte durum ekmek cok nadir yerim .d ekmek yemeyin 😄😄😄Bende bu kafadan istiom ne yion ne içion dm gel 😄
@mehmetinhoLaaağğğnnnn ahahahahaha
Normalde bu konuyu açmak istiyorum çünkü gereksiz insanlar gereksiz muhabbet yapıyor ve gereksiz triplere giriyor. Ben Kars'a geldim bı arkadaşın yanına dolandirildim cebde beş kurussuz kalinca otogarda kaldım olay buŞimdi dememiş halin bumu😄