- 2,636
- 1,402
- 113
Ula totom donuyo diyom sen soyun diyonSoyun soyun ddD
Hayat Çıplakken güzeldir.....dD
Ula totom donuyo diyom sen soyun diyonSoyun soyun ddD
Hayat Çıplakken güzeldir.....dD
Kadir payfix gönderSenin koca ex olmuş
Senin tabela daha çok +18 gösteriyor gibi sanki 🤣Şuan -1 gösteriyor benim tabela
Onlar alttan ısıtmalı turbo fanla çanla çalışıyor dayı biz erkekler yazın rüzgar esse üşüyoruzKanka onların ataslari böyuk sanırım ben titriyorum onlar kahkaha atıyor 🤣 keşke video atabilsem 🤣
Yav yok zaten sizle konuşunca gülüyorum alttan alttan istemeden bana bakıp gülüp duruyolar asabimi bozdular 🤣🤣Ustundekini cikarmadan,kazak giysen ne olcak, zaten -1 derece anca
İş atiyolarYav yok zaten sizle konuşunca gülüyorum alttan alttan istemeden bana bakıp gülüp duruyolar asabimi bozdular 🤣🤣
Ahan zengin bir arkadaş en sevdiğim dostum 😍😍😂Kadir payfix gönder
Bol şansAhan zengin bir arkadaş en sevdiğim dostum 😍😍😂
Hiç işim olmaz dünya malına doyurdum ben onu artık seçici davranıyor 😂😂Senin tabela daha çok +18 gösteriyor gibi sanki 🤣
Şimdi içi ısınır iyi yaptın kardeş .kesene bereket..kafası dağılır birazKadir payfix gönder
Saol kral adam ya 😂Bol şans
Valla umarım hemen yatmam 😂 sabah kadar devam eder 😂Şimdi içi ısınır iyi yaptın kardeş .kesene bereket..kafası dağılır biraz
Dost varsa üşümezsin..şanslısın kardesimAhan zengin bir arkadaş en sevdiğim dostum 😍😍😂
Sadece atarlar başka birsey yapamazlar. İşlerine baksınlar 😂İş atiyolar
Kazanda gel,,Valla umarım hemen yatmam 😂 sabah kadar devam eder 😂
Yav bu dost kelimesine alışamadım daha bizim burada pavyon kadınına dost deriz bir garip geliyor 😄Dost varsa üşümezsin..şanslısın kardesim
Valla sağolsunlar bayram bana zehir olmusdu çok dost yardım etmek istedi izin vermedim artık çok zor duruma düşünce mecbur aldımDost varsa üşümezsin..şanslısın kardesim
Tostum de o zamanYav bu dost kelimesine alışamadım daha bizim burada pavyon kadınına dost deriz bir garip geliyor 😄
Allah öyle dostlardan beni korusun ))Yav bu dost kelimesine alışamadım daha bizim burada pavyon kadınına dost deriz bir garip geliyor 😄
Bizde de bim de yoğurt markasıYav bu dost kelimesine alışamadım daha bizim burada pavyon kadınına dost deriz bir garip geliyor 😄