Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbet ( Goygoy )

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,638
1,405
113
Dibini gören olmadı ama görmüş gibi doydum diyorsun ya brawoo ...
Zina uzak kalsın benden..bide onun günahını cekmeyeyim ...istemem yan cebime koy dercesine bı laf değil bu haaa
Kral ben 20-27 yas arası öyle bir haldeydim ki sana anlatamam insanlıktan zivanadan cikmisdim. Beni gören eskiler şimdi taniyamiyor bu sen olamazsın diyolar. 365 derece döndüm ve döndü hayatım. Sadece kız kardeşimin bir lafı yüzüne

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,638
1,405
113
Bu arada banliyö treni ile Malatya'ya dönüyorum 🥳🥳🥳🤣🤣🤣 hayattaki bütün şansımi kullandım sanırım 🤣🤣

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,638
1,405
113
Malatyada arizami varmış bişeyler bişeyler saydilar anlamadım dediler gitmwk istermisin dedim seve seve 🤣🤣

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,638
1,405
113
Yav gardaş genç adamsın ortamı kurmuşsun işle ince ince illa zina edecen diye bir kural yok sohbet muhabbet takılırsın 😄
Keşke suratlarini çekip size atabilsem Allah'ım affetsin Bulgar cingenleri vardır bilmiyorum biliyormusunuz aynı onun gibiler. Tövbe tövbe 🤣🤣

Ayrıca genç de değiliz artık 30 devirdik

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,097
6,394
113
Yav gardaş genç adamsın ortamı kurmuşsun işle ince ince illa zina edecen diye bir kural yok sohbet muhabbet takılırsın 😄
Ddd
Adama akılı verdin yolu gösterdin,adam yok ortalikta..
Acaba sohbetin kralını mi yapiyorki..
Yada,,kralin şimdi her yeri buz tutmuş istasyonda..o yüzden suskun

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,638
1,405
113
Ve sonunda malatyadayim güzel evim canım evim 🤣🤣