- 9,097
- 6,394
- 113
ddDdddAlınırım bak benim gibi pavyoncu adama denecek son söz 🥳
Hayat Çıplakken güzeldir derdim yıllardır artık degistirsemmiki...
Hayat pavyonda güzel o vakit ))dD
ddDdddAlınırım bak benim gibi pavyoncu adama denecek son söz 🥳
Batıracan sen bizi ne yaptın öyle 😄Vay be eski ben olsaydım şimdi gelirdim oraya giderdik. Zamanında çok Tofaş Şahin parası yedirdik 🤣
Bıraktım artık gitmiyorum eskiden iyiydi de şimdilerde hiç heves etmiyorum 😄ddDddd
Hayat Çıplakken güzeldir derdim yıllardır artık degistirsemmiki...
Hayat pavyonda güzel o vakit ))dD
Kral ben 20-27 yas arası öyle bir haldeydim ki sana anlatamam insanlıktan zivanadan cikmisdim. Beni gören eskiler şimdi taniyamiyor bu sen olamazsın diyolar. 365 derece döndüm ve döndü hayatım. Sadece kız kardeşimin bir lafı yüzüneDibini gören olmadı ama görmüş gibi doydum diyorsun ya brawoo ...
Zina uzak kalsın benden..bide onun günahını cekmeyeyim ...istemem yan cebime koy dercesine bı laf değil bu haaa
Ya ben öyleydim bir gün aç yatardim parayı bulunca oraya kacardim 🤣Batıracan sen bizi ne yaptın öyle 😄
Kızlar mı ayarladı doğru söyleBu arada banliyö treni ile Malatya'ya dönüyorum 🥳🥳🥳🤣🤣🤣 hayattaki bütün şansımi kullandım sanırım 🤣🤣
İnan onlar ayarladigini bilsem gitmem 🤣🤣 salaklar gelmiyolar sabahı bekliyeceklermis 🤣🤣Kızlar mı ayarladı doğru söyle
dddDdddddddKızlar mı ayarladı doğru söyle
Yav gardaş genç adamsın ortamı kurmuşsun işle ince ince illa zina edecen diye bir kural yok sohbet muhabbet takılırsın 😄İnan onlar ayarladigini bilsem gitmem 🤣🤣 salaklar gelmiyolar sabahı bekliyeceklermis 🤣🤣
Keşke suratlarini çekip size atabilsem Allah'ım affetsin Bulgar cingenleri vardır bilmiyorum biliyormusunuz aynı onun gibiler. Tövbe tövbe 🤣🤣Yav gardaş genç adamsın ortamı kurmuşsun işle ince ince illa zina edecen diye bir kural yok sohbet muhabbet takılırsın 😄
Atsana biKeşke suratlarini çekip size atabilsem Allah'ım affetsin Bulgar cingenleri vardır bilmiyorum biliyormusunuz aynı onun gibiler. Tövbe tövbe 🤣🤣
Ayrıca genç de değiliz artık 30 devirdik
Uyudum uydum 🤓Oda kesin çeviriyordur 🤣
Verdim@dLkyLmzZz son aldığı maxwin den fakir fukarayı zekatını vermediği için şimdi starzbetin koduyla uğraşıyor
Dm 🤓Verdim
DddYav gardaş genç adamsın ortamı kurmuşsun işle ince ince illa zina edecen diye bir kural yok sohbet muhabbet takılırsın 😄
Erken warmissin kardeşim,,gozunaydin hadi,,sıcak yatağına kavustunVe sonunda malatyadayim güzel evim canım evim 🤣🤣
Ya valla Allah razı olsun beni banliyö trenine bindirenden adam yapıştırdı geldi 2 saateErken warmissin kardeşim,,gozunaydin hadi,,sıcak yatağına kavustun