Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbet ( Goygoy )

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,097
6,394
113
Valla sağolsunlar bayram bana zehir olmusdu çok dost yardım etmek istedi izin vermedim artık çok zor duruma düşünce mecbur aldım
Hepimiz öyleyiz kardeşim..sohbette biraz kafa dağıtıp gülücük atiyoz..aslında içimiz yangın yeri..ben 5parasuz bayramı geçirdim...bak gecenin bu saatinde etkinlik varmı diye aval aval bakiniyoz...bizden bı yol olmaz..Allah ıslah etsin

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Hepimiz öyleyiz kardeşim..sohbette biraz kafa dağıtıp gülücük atiyoz..aslında içimiz yangın yeri..ben 5parasuz bayramı geçirdim...bak gecenin bu saatinde etkinlik varmı diye aval aval bakiniyoz...bizden bı yol olmaz..Allah ıslah etsin
Yakışıklı bir dm at ihtiyar

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,636
1,402
113
Kanka ben artık karı kıza doymuş vaziyetteyim. Allah'a şükürler olsun rabbim bi karizma bı yakışıklılık vermiş. Bunu kimse yanlış anlamasın bu söylediğimi ego falan kasıyorada getirmeyin öylede biri değilim sadece artik manen

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,336
7,827
113
Kanka ben artık karı kıza doymuş vaziyetteyim. Allah'a şükürler olsun rabbim bi karizma bı yakışıklılık vermiş. Bunu kimse yanlış anlamasın bu söylediğimi ego falan kasıyorada getirmeyin öylede biri değilim sadece artik manen
Vay be helal olsun, zordur doyabilmek

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,636
1,402
113
Aynen öyle bu illet hayatımızda olduğu sürece olmaz. Ama 30 yaşındayım ben bu yaşıma kadar su son 1 hafta yaşadığım rezilliği yasamadim

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,097
6,394
113
Dibini gören olmadı ama görmüş gibi doydum diyorsun ya brawoo ...
Zina uzak kalsın benden..bide onun günahını cekmeyeyim ...istemem yan cebime koy dercesine bı laf değil bu haaa

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,097
6,394
113
Aynen öyle bu illet hayatımızda olduğu sürece olmaz. Ama 30 yaşındayım ben bu yaşıma kadar su son 1 hafta yaşadığım rezilliği yasamadim
Her dağın dumanı kendine büyüktür elbet,,ama dert dersen burada herkesin derdi kendine çok büyüktür,,boş ver içimiz kararmasin,,şimdi dayanamayip bende anlatacam son bir kaç günümu ,sonra oturur ağlarız göz yaşımız yerlerde buz tutar sonra tren garindakilerin ayagini kaydırır,,,takma olacağına akışına bırak..
Daha çok gençsin yaşadıkça hepsini atlatırsın Genç adam...yigidosun sen yiğit kal yıkılma...

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,636
1,402
113
Vay be helal olsun, zordur doyabilmek
Kanka bizim türk kizlarinin bu kadar afedersin kalkık olmasının sebebi bizim erkeklerin ozguvensiz olması ve onları simartmasi sanki dünyada tek onvarmis hissi vermemiz. İdaa ediyorum kendi segmentimde dusuremeyecem kız yokturdur. Hatta elit segmenti bile zorlarim yani