- 2,636
- 1,402
- 113
O kons olmasın 🤣Yav bu dost kelimesine alışamadım daha bizim burada pavyon kadınına dost deriz bir garip geliyor 😄
O kons olmasın 🤣Yav bu dost kelimesine alışamadım daha bizim burada pavyon kadınına dost deriz bir garip geliyor 😄
Niye la 😋Sadece atarlar başka birsey yapamazlar. İşlerine baksınlar 😂
Yapalım hep beraber geceye bir kupon maç söyleyin 1 tane herkes kazanırsak bölüşüruzKazanda gel,,
İyi oluyor be ihtiyar 😄Allah öyle dostlardan beni korusun ))
He işte 😄O kons olmasın 🤣
Hepimiz öyleyiz kardeşim..sohbette biraz kafa dağıtıp gülücük atiyoz..aslında içimiz yangın yeri..ben 5parasuz bayramı geçirdim...bak gecenin bu saatinde etkinlik varmı diye aval aval bakiniyoz...bizden bı yol olmaz..Allah ıslah etsinValla sağolsunlar bayram bana zehir olmusdu çok dost yardım etmek istedi izin vermedim artık çok zor duruma düşünce mecbur aldım
Yakışıklı bir dm at ihtiyarHepimiz öyleyiz kardeşim..sohbette biraz kafa dağıtıp gülücük atiyoz..aslında içimiz yangın yeri..ben 5parasuz bayramı geçirdim...bak gecenin bu saatinde etkinlik varmı diye aval aval bakiniyoz...bizden bı yol olmaz..Allah ıslah etsin
Sana yakışır,,benim kuş yabani kedi görmüş gibi ürker artık bu saatten sonraİyi oluyor be ihtiyar 😄
Real madrid - cizrespor maçına 1.5 üst cizrespor kazanır dostum yap kuponu beklemede kalYapalım hep beraber geceye bir kupon maç söyleyin 1 tane herkes kazanırsak bölüşüruz
Kanka ben artık karı kıza doymuş vaziyetteyim. Allah'a şükürler olsun rabbim bi karizma bı yakışıklılık vermiş. Bunu kimse yanlış anlamasın bu söylediğimi ego falan kasıyorada getirmeyin öylede biri değilim sadece artik manenNiye la 😋
Daha adını diyemiyon bu toplara niye giriyon 🤣🤣He işte 😄
İsmine hasta oldum ))Daha adını diyemiyon bu toplara niye giriyon 🤣🤣
Alınırım bak benim gibi pavyoncu adama denecek son söz 🥳Daha adını diyemiyon bu toplara niye giriyon 🤣🤣
Vay be helal olsun, zordur doyabilmekKanka ben artık karı kıza doymuş vaziyetteyim. Allah'a şükürler olsun rabbim bi karizma bı yakışıklılık vermiş. Bunu kimse yanlış anlamasın bu söylediğimi ego falan kasıyorada getirmeyin öylede biri değilim sadece artik manen
Aynen öyle bu illet hayatımızda olduğu sürece olmaz. Ama 30 yaşındayım ben bu yaşıma kadar su son 1 hafta yaşadığım rezilliği yasamadimHepimiz öyleyiz kardeşim..sohbette biraz kafa dağıtıp gülücük atiyoz..aslında içimiz yangın yeri..ben 5parasuz bayramı geçirdim...bak gecenin bu saatinde etkinlik varmı diye aval aval bakiniyoz...bizden bı yol olmaz..Allah ıslah etsin
Dibini gören olmadı ama görmüş gibi doydum diyorsun ya brawoo ...Kanka ben artık karı kıza doymuş vaziyetteyim. Allah'a şükürler olsun rabbim bi karizma bı yakışıklılık vermiş. Bunu kimse yanlış anlamasın bu söylediğimi ego falan kasıyorada getirmeyin öylede biri değilim sadece artik manen
Gece gece ne güldüm ya,, Rabb'im de sizi güldürsün,,alemsiniz genclerVay be helal olsun, zordur doyabilmek
Her dağın dumanı kendine büyüktür elbet,,ama dert dersen burada herkesin derdi kendine çok büyüktür,,boş ver içimiz kararmasin,,şimdi dayanamayip bende anlatacam son bir kaç günümu ,sonra oturur ağlarız göz yaşımız yerlerde buz tutar sonra tren garindakilerin ayagini kaydırır,,,takma olacağına akışına bırak..Aynen öyle bu illet hayatımızda olduğu sürece olmaz. Ama 30 yaşındayım ben bu yaşıma kadar su son 1 hafta yaşadığım rezilliği yasamadim
Vay be eski ben olsaydım şimdi gelirdim oraya giderdik. Zamanında çok Tofaş Şahin parası yedirdik 🤣Alınırım bak benim gibi pavyoncu adama denecek son söz 🥳
Kanka bizim türk kizlarinin bu kadar afedersin kalkık olmasının sebebi bizim erkeklerin ozguvensiz olması ve onları simartmasi sanki dünyada tek onvarmis hissi vermemiz. İdaa ediyorum kendi segmentimde dusuremeyecem kız yokturdur. Hatta elit segmenti bile zorlarim yaniVay be helal olsun, zordur doyabilmek