guns n roses
Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 3,491
- 2,373
- 113
selam yakışıklı güneşi görmek istermisin💅Neyse sisdim profil fotoğrafımi degisecem 😂
selam yakışıklı güneşi görmek istermisin💅Neyse sisdim profil fotoğrafımi degisecem 😂
Degisdim 😂😂Kıskanılıosn hemen değiş 😄
Yok anam ben goreceklerimi gördüm bu yaşa kadar bana yettiselam yakışıklı güneşi görmek istermisin💅
birdaha gör bişi olmaz bi kereden🛀Yok anam ben goreceklerimi gördüm bu yaşa kadar bana yetti
Çok fark etti 😄Degisdim 😂😂
Yok kalsın artık bünye kaldırmıyor 😂birdaha gör bişi olmaz bi kereden🛀
@Aekrem sana dediğim kupon la won 😄
Tabi fark etti 😂😂Çok fark etti 😄
Aradaki 7 farkı bulana 50 fs😄Tabi fark etti 😂😂
boyle diyenler genelde 3saniye sonra jupiter cizgisi gibi kanatlanip yok oluyor neden acaba😂Yok kalsın artık bünye kaldırmıyor 😂
Hep o bi kereler yok muuubirdaha gör bişi olmaz bi kereden🛀
Yengaaaaa nerelerdesnBen böreğim 😁😁
Tşkler dilekcim ama baskette ceyberleri oynamazsan iyi olur 1.05 orandan bile yatma oranin 5.70 oranından yatmandan daha fazladır bu arada akraba çıkmayalım benim soyisim de aynı 😀
ah ah sorma vallahí🥲🥲🥲🥲😂😂Hep o bi kereler yok muuu
Tg lakabım cyber kraliçesi deeee 😎 söylemesi ayıp win won kupon 😁Tşkler dilekcim ama baskette ceyberleri oynamazsan iyi olur 1.05 orandan bile yatma oranin 5.70 oranından yatmandan daha fazladır bu arada akraba çıkmayalım benim soyisim de aynı 😀
Dünyanın yüzde yetmişi suyla değil yılmazla kaplı knka 😀Tşkler dilekcim ama baskette ceyberleri oynamazsan iyi olur 1.05 orandan bile yatma oranin 5.70 oranından yatmandan daha fazladır bu arada akraba çıkmayalım benim soyisim de aynı 😀
Demek. Sana öyleleri denk gelmiş. Çok şükür şeklimiz semalimiz yerinde zamanında hizliydik. Sayıda gördük guneside. Gezmedigimiz gezegen kalmadı. Artık yeter şimdi sıra bir olsun benim olsun düzgün olsun kalbi güzel olsun bana yeterboyle diyenler genelde 3saniye sonra jupiter cizgisi gibi kanatlanip yok oluyor neden acaba😂
Buna güldüm 😂😂Aradaki 7 farkı bulana 50 fs😄