- 1,166
- 447
- 83
Yada 50.50 spin veren siteleri yazar mısınız
Ney dostBeyler size bişey Atacam bekleyin
Yada 50.50 spin veren siteleri yazar mısınız
Ney dostBeyler size bişey Atacam bekleyin
Bende giriş yapamıyorum siteye , bakım diye yazdılar , ondan sonra bir daha da giremedim.Giren var mı harbiden açılmıyor site bı ben mi giremiyom
Ohaaa dostIlk başta inanmadım ama sonradan siteye hiç girmedi olabilir belki sizde dikkat edin
Büyük ihtimalle bilgi topladılarBende giriş yapamıyorum siteye , bakım diye yazdılar , ondan sonra bir daha da giremedim.
Uyarı için sağol dost zaten olunca oynadığım 2 3 site var ordada mail kullanıcı adı parola hepsi değişik dolandırıcı siteler için ayrı kullanıyorum ben bu bilgileri hiç hesabıma girlmediIlk başta inanmadım ama sonradan siteye hiç girmedi olabilir belki sizde dikkat edin
Girmez uğraşma boşunaDost girmiyor
Dost güldürdün beni sende gül inşallah100 TL kaldı diyor sanki kendi parası adama Bak ya
Bilgileri aldılar dicem borçtan başka birwey yok mk 😀Bu ne s2kmsonicbet birader hevesimiz vardı artık yok
Dost çöktüler deseneGirmez uğraşma boşuna
Belliydi zaten otomatik bonus eklendiğine göreKonu kilit site kapanmis
Onbellek dahi kapanmis silinmis
Sitenin onbellegi; https://webcache.googleusercontent....=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=ms-opera-mobile
Biz kimsenin canı yanmasın diye uğraşıyoruz Adam bonus da hâlâ böylelerini düşünmycen aslında reisDost güldürdün beni sende gül inşallah
Teşekkür ederim adminYunus28
İnsanları neden başka bir yere yönlendiriyorsun 2 gün banlısın.
Hata yaptığını düşünüyorsan geldiğinde devam etmeyeceğini düşünüyorum.
YokkiTüh ekmek parasi cikar diye sevinmiştik neyse başka bonuslara bakarız o zaman
Dost valla haklisin cansın düşündüğün için sağolBiz kimsenin canı yanmasın diye uğraşıyoruz Adam bonus da hâlâ böylelerini düşünmycen aslında reis